Sayfa 394/1002 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Yapılan diplomatik olarak doğru değildi. ABD den geri adımda gelmişken, iş bu akşam yumuşar. Bu son açıklamaya rağmen bir istenmeyen adam adımı gelirse artık hiç olmaz. Kendi kendimize kriz çıkartmaya çalışmayalım.

Ama şimdi Bahçeli kov bunları diye ehtiyar inadı ettiyse ve oyle anlaştılarsa. Kabine toplantıdayken ABD Büyük elçiliğinden böyle bir R geldiyse, ahanda sana nifak tohumu, haçlı game emanuke

Erdoğan büyükelçilerin açıklamasını `olumlu' karşıladı: Aa

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

41. Maddeye baktım, içişlerine karışmayacaklarını beyan ediyorlar.

Emme arada AIHM var, orada da bu mahkemelerin kararlarını tanıyacağımızı beyan etmişiz.

Şimdi ne olacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yapılan diplomatik olarak doğru değildi. ABD den geri adımda gelmişken, iş bu akşam yumuşar. Bu son açıklamaya rağmen bir istenmeyen adam adımı gelirse artık hiç olmaz. Kendi kendimize kriz çıkartmaya çalışmayalım.
    sevgili tospa bu olay kapanmıştır reis e 1 gol yazar
    muhtemelende ilk mahkemede kavalada serbest kalır
    karşılıklı al gülüm ver gülüm

Dolar/TL gün içi en düşük seviyesinde

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yapılan diplomatik olarak doğru değildi. ABD den geri adımda gelmişken, iş bu akşam yumuşar. Bu son açıklamaya rağmen bir istenmeyen adam adımı gelirse artık hiç olmaz. Kendi kendimize kriz çıkartmaya çalışmayalım.

Ama şimdi Bahçeli kov bunları diye ehtiyar inadı ettiyse ve oyle anlaştılarsa. Kabine toplantıdayken ABD Büyük elçiliğinden böyle bir R geldiyse, ahanda sana nifak tohumu, haçlı game emanuke
    Tospik şimdi sen eski kurtsun
    Diplomasiyi bilirsin eccük
    Abd R yapmadı ki
    Uzaktan herkez fikrini der serbes
    Ama kalkıp gidip dışişlerine gidip bankodan yazılı imzalı mektup verirsen adamdan gan alırlar
    Aynı şeyi bizde kuzey Irak devletinde yaptık
    Hergün kendimizi yırtsakta Tanımıyoz orayı diye
    Barzani geldiğinde uçak yeri öptü Aprondada onların bayrak dalgalanmaya devammı, o zmn tmm iş bitmiş oluyo Tuttun- Ağnadın

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Akşam verdiğim grafikteki gibi hala son bir ED umudu var, 15 dk. lıklardaki gapı kapatıyor zigzag gibi, olumlu şeyler olursa tepeyi 5 diye etiketleyip aşağıya impulse saymak lazım ama bu senaryoya göre zirve tarihi bir zirve ve 20 yıllık bir trendin sonu olacak ve sonrasında uzunca bir süre düzeltme gelecek, işte bu durum mevcut duruma uymuyor, nolacak da bu zirve tarihi zirve olacak gibi yani...son durum YTD

Bence biraz izlemek lazım. Küçük formasyon 10.50-70 aralığına gitmeden dinlenmeye geçerse büyük formasyon 12-13 çalışabilir. Yatırım tavsiyesi değildir. Şahsi fikir olup kimseyi bağlamaz/bağlamamalıdır.

Epgis: Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

26/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 44 KRŞ/LT

Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

Sayfa 394/1002 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •