Sayfa 83/1002 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Günaydın dostlar

Son paylaşımlar tam ibretlik, ileride ne yapılmaması gerekiyor diye öğretilmesi gereken dersler.!

Geleceğin gençleri, liyakatsızlık ve vasatın altında eziliyor,

Bir avuç kalan eğitimli idealist insanlar bile, değişen hızla yapay zekaya geçen dünyanın gerisine düşüyor.!

Gerçi tuzu kuruların yanında her şey boş.! ideal dünya da yerleri olmadığını bildikleri için savunmaktan başka çareleri de yok, olan da oluyor zaten.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Idlib den çıkış konuşulmuştur.
    Sanmıyorum değerli dostum.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5. Benzine bu gece yarısından itibaren 28 kuruş zam bekleniyor.

Dün benzine gelen 44 kuruş zam sonrası 28 kuruş daha zam bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 83/1002 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •