Epgis: Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
27/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 28 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Epgis: Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
27/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 28 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
CHP Grubu'nun tezkereye hayır gerekçesi olarak sorduğu 14 soru:
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Konya'da bir kişi, otobüste maske takmadığı için kendisini uyaran yolcuya ateş açarak bacağından yaraladı. Kaçan zanlı polis ekiplerince yakalandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kılıçdaroğlu : Selvi Hanım ve ben, askerliğini er olarak yapmış oğlumuzun gururlu anne ve babasıyız. Kendi çocuğuna bedelli askerlik yaptırıp, milletin evlatlarını ateşe atan Şahsın hazırladığı gayriciddi tezkereler kabul edilemez. Tezkereye “Hayır!” diyeceğiz.
EREGL Konsolide 2021/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 11262795000 Yıllık Değ%:627 #EREGL
26.10.21
[emoji3591]Piyasa Değ.=70,000,000,000
[emoji3591]F/K=5.53
[emoji3591]PD/DD=1.34
[emoji3591]PD/EFK=3.94
[emoji3591]EV/EBITDA=3.49
[emoji3591]Nakit=12,995,238,000
[emoji3591]Finansal Borç=11,168,764,000
[emoji3591]Net Tic. Alacak=2,047,578,000
Yer İmleri