Sayfa 571/1200 İlkİlk ... 714715215615695705715725735816216711071 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Doas in işi çok zor gözüküyor grafikte, naapsin etsin 8.70 üstünde kalsin yoksa çok üzer, bende izliyorum daha çok zamanı var olunca haber veririm burda 👍

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    son 10 günde yüzde 40 a yakın götürdüm.

Bu endeks bi 10 gün daha borlarda takılırsa :D portföy ikiye katlayajam.

Artık sıkıldım vurmaktan :D

bir düzeltme şart ellammm :D :D
    oh maşallah benim durum belli bilion zaten oraya buraya öde %10 zar zor biri yerde biri havada araya finans ayarını yapmak için banga bide küçük iletişimlere ihtiyac olursa die bişi daha var yannız bu yerdekimi kule yapar yoksa havadaki mi paraşüt açar bilmiom o zaman naneyi yerim ..senin iletişim çok hızlı yaf 7 g felanmı çıktı
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Buda iyiymis tam benlik ;))
    Hocam şuna el atta yarın bir yarım tavan ceksin

Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    Hocam şuna el atta yarın bir yarım tavan ceksin
    Yarın atam.

2.35 üzeri çizem geçem
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    oh maşallah benim durum belli bilion zaten oraya buraya öde %10 zar zor biri yerde biri havada araya finans ayarını yapmak için banga bide küçük iletişimlere ihtiyac olursa die bişi daha var yannız bu yerdekimi kule yapar yoksa havadaki mi paraşüt açar bilmiom o zaman naneyi yerim ..senin iletişim çok hızlı yaf 7 g felanmı çıktı
    yerdeki kule yapar bence :D

benim iletişim manyak. direk 10 g :D

yeni bir gruba sardım. Adı (Linkin park) :D :D :D
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. Sacro hocam çok eskiden bir yorumunuzda Ccola 40 üstü boğa piyasasına girer o zaman anca alınabilir diye bir yorumunuz vardı diye hatırlıyorum. Bugün hacimle desteklenen bir yükseliş yaptı. Grafik screenshot aldım telden kusura bakmayın kaliteli değil ama mart başından beri macdın desteklediği 3 lü dip oluşumu var gibi geldi bana.

Yatırım tavsiyesi değildir eğitim çalışmasıdır.

Alıntı Originally Posted by barba35 Yazıyı Oku

Sacro hocam çok eskiden bir yorumunuzda Ccola 40 üstü boğa piyasasına girer o zaman anca alınabilir diye bir yorumunuz vardı diye hatırlıyorum. Bugün hacimle desteklenen bir yükseliş yaptı. Grafik screenshot aldım telden kusura bakmayın kaliteli değil ama mart başından beri macdın desteklediği 3 lü dip oluşumu var gibi geldi bana.

Yatırım tavsiyesi değildir eğitim çalışmasıdır.
    aynen öyle dostum bugün mükemmel bir hacimle kırılım yaptı.

ve boğa piyasası geliyorum diyor yani net bir şekilde.

40 ile 42 arası oyalasa bile önümüzdeki orta vade bu kağıda tahammül gösteren iyi kazanır.

çünkü adı üstünde boğa piyasasına geçiş yapmak üzere.

ayı piyasasında tahamül gösterenler dökülür yeni oyuncu gelir verdikçe yukarı olur. en sevdiğim oluşumlar

zaten mart ayından beri işlem hacimlerine bakılacak olursa herşey ortadadır.

Günlükte hisselerin grafigine bakarken dikkatimi çekti.:Gerel
    Macd ,triggeri kesmeye aday,Artı macd positif.

Aylıktada durum grafıkte goruldugu sekılde.

Hisseyi fazla tanımıyorum,İzlemeye aldım.
    Son düzenleme : kar; 21-06-2017 saat: 04:30.
    Akıl,adama sermayedir.

Sayfa 571/1200 İlkİlk ... 714715215615695705715725735816216711071 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •