Sayfa 555/1006 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Bloomberght de aracı kurumların genel müdürleri konuşuyor şu anda programcı soruyor ABD faiz artırımı yaparsa Türkiye'ye etkisi ne olur diye cevap 1- halkın yastık altiyla beraber 850 milyar doları varmış ve borsada yabancılar yüzde 40 in altına düştüğü için çıkan çıkmış Türkiye ye hiç bir şey olmazmış olsa bile çok çok az bir etkisi olurmuş artık ben ne söyleyeyim bunlara yuh diyorum.

2. Yorumcular A1 capital genel müdür yardımcısı ve Tacirler genel müdürü Aşçıoğlu

3. DİBS te yabancı oranı yüzde 5 miş ordan da çıkmış artık kalmamış yani borsada ve DİBS te biz bize kalmışız yabancı kalmadığı için krizden etkilenmeyecek mişiz tüm arkadaşlara duyurulur.

Msci da 1 alt gruba dusucekmisiz içerde kalan yabanci fonlar da mecburen çıkacaklar .

5.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    DİBS te yabancı oranı yüzde 5 miş ordan da çıkmış artık kalmamış yani borsada ve DİBS te biz bize kalmışız yabancı kalmadığı için krizden etkilenmeyecek mişiz tüm arkadaşlara duyurulur.
    Yerli ve milli diye bas bas bağırıyorlardı.
    nihayet istedikleri oldu.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. BIST de Ereğli, Tüpraş, Bim gibi ana hisselerin hala %50 den fazlası yabancıların elinde nasıl bir şey olmuyormuş. Merkez Bankası başkanı alındıktan sonra tüm hisseleri nasıl taban yaptırdılar?

7.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Yorumcular A1 capital genel müdür yardımcısı ve Tacirler genel müdürü Aşçıoğlu
    Yabamcı olmadığına ve halkın elinde de dolar alacak fazla bir tl olmadığına göre dolar daha fazla artamaz diyollar.buradaki sorular Gerçekten de halkın cebinde tl kaldı mı? Cari açık azalacak mı? TC nin dolara ihtiyacı artacak mı?
    Aşçıoğlu gördüğüm en iyimser insan. Ben ona polyannaya benzetiyorum. Yalakalık değil kendi fikri.
    Sanırım trend takipçisi, o yüzden her yükseliş, ralliye dönüşüp dönüşmeyeceğini bilemeyeceğimiz için, gördüğü her yükselişte borsaya dalıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Rahat olun.
    Her sey gusel olacak.
    Ama vakti gelince.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 555/1006 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon