Sayfa 47/2367 İlkİlk ... 37454647484957971475471047 ... SonSon
Arama sonucu : 18931 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Portekiz'de kurulan sol hökümet krizi engelleyemedi. Hükümetin sunduğu 2022 bütçesi mecliste reddedildi. CB'ni nin meclisi feshetmesi ve erken seçim kararı alması bekleniyor.
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi o dogustan be
    Kimi insanda kalca kemigi cikik olmuyo
    Bendede mesela dev bi gogus kafesi var Ama alt taraf var mi yok mu belli degil
    Bacaklar direkman govdeye bagli
    Doktor Simdi naapsin bana
    Yani bilmiyom da fiziksel gorunumu tuhaf olanlarin Gafasinin ici de tuhaf olabilir ) o ayri mefhum
    Ben o olayi sadece soyle gozlemledim
    Kimsenin giysisi umrumda da olmaz
    Ama dovlet baba seni potaya aldiysa (zirveye oturtma icin) sen de (o da) daha usturuplu giyinecen bu cok basit bi mantik
    Yoksa dedigim gibi Cibil da girse denize Yorum yapmam
    Ha aksi mumkun O olur bak
    Potadasin ama o isler Zkinde degil
    Bosver be ya Dersin
    Abi üstsüz güneşlense ne olacak? Aynı Macron gibi sapkadan çıkardılar, adamı CB yapacaklar. Bunu sapkadan çıkaranları biliyorum ben. Iki kişi bunlar.
    @erefefik

Hamza abinin gelmesi eyi oldu ama ha Adam bilgili bi ZaT

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Hamza abinin gelmesi eyi oldu ama ha Adam bilgili bi ZaT
    Her zeman olduğu gibi haklısın abi...
    @erefefik

5. Ortalık karışabilir, vaziyet alın.
    @erefefik

6. Ingiltere Savunma Bakanı Wallace: Bir numaralı tehdit Rusya'dir.
    @erefefik

7. Fransa, karasularında avlanan Ingiliz balikci gemisine el koydu. Basit bir olay değil, 6 ekimde Fransız balıkçılar, bu konuda Ingiltere'yi uyarmislar ve Iimanlarini ablukaya almakla tehdit etmişlerdi.
    Fransa'dan yapılan açıklama soyle; Ingiliz teknesinin sözlü uyarılara cevap vermediği, bunun için kuvvet kullanıldığı, Ingilizlerin laftan anlamadigi, bundan sonra kuvvet kullanılacağı...falan filan...
    @erefefik

8. Bunlar olurken Urus donanmasina ait bazi gemiler, Ingiltere'nin etrafinda dolaniyorlar. Avam kamarasinda konuşuluyor.

Sabah Urus uçakları Norveç hava sahasını ihlal ettiler. Nato'ya bağlı ucaklar ve Norveç Kraliyet Hava kuvvetleri birlikte önleme yaptılar. Bizim Almanya'da ki F16'lar da katilmis olabilir.
    @erefefik

Sayfa 47/2367 İlkİlk ... 37454647484957971475471047 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •