Sayfa 630/1002 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Osd ve nzh
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    PPF lerin getirileri iyice düştü. Yeni bir şeyler bulmak gerekli.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    nesi patlamis

25inden itibaren 78-86 kisi gidip geliyor diye mi
    -0.41 % getirmiş dolar + olmasına ragmen

3.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    -0.41 % getirmiş dolar + olmasına ragmen
    Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. % -0.41 olması dün kurun eksi olmasından kaynaklanıyor. Pazartesi için portföyde + görünüyor. Benim yatırım hesabı öyle gösteriyor. Saygılar

4. Ayrıca, mademki burada hep beraber birbirimize yardımcı olup kazanıcaz, benimde forumda siz değerli arkadaşlara küçük bir katkım olsun. Hem işimiz gereği biliyorum,hemde malûm gıda endeksi hep yukarı gidiyor. Onun için GZL yi de bir inceleyin derim. Bugünden Pazartesiye kadar portföyüme %+2 lik katkısı olmuş. Bence iyi getiri. Saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Ayrıca, mademki burada hep beraber birbirimize yardımcı olup kazanıcaz, benimde forumda siz değerli arkadaşlara küçük bir katkım olsun. Hem işimiz gereği biliyorum,hemde malûm gıda endeksi hep yukarı gidiyor. Onun için GZL yi de bir inceleyin derim. Bugünden Pazartesiye kadar portföyüme %+2 lik katkısı olmuş. Bence iyi getiri. Saygılar
    Tematik fonlara biraz mesafeli dursam da Tarım Gıda ilerleyen dönemlerde farklı şekiller alabilecek potansiyel barıdırıyor. Benim de takibimde ama dağılım raporu görmek istiyorum incelemek için. Merak edenler GZL için fon kısatası aşağıdaki gibidir.

%40 Indxx Global Agriculture Net Total Return USD Endeksi(IGAINT)
    %25 S&P Food & Beverage Select Industry Index Net Total Return(SPSIFBN)
    %20 BIST Gıda Getiri Endeksi
    %15 BIST-KYD ÖSBA Sabit Endeksi

tcmb den bakınız kur + idi

7. IPB kısa vadeli pozisyon değişikliğine gitmiyor. Orta uzun vade pozisyonu bozmuyor. Uzun zamandır vadeli kısımda short pozisyondalar ki, yükselişlere eşlik edemiyor. Bistin yatay veya hafif aşağı günlerinde artı getiriyor. Değişen fondan beklentimiz olan konjonktüre göre pozisyon alma olayına ivedi olarak katıldığını düşünmüyorum. Yaz aylarından beri yatırımcıların zihnindeki olumlu imajını bozduğunu düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur ve enflasyona karşı koruma sağlayabilir. Ancak yaz aylarından beri elimde bulunan fon, beni memnun etmedi. Hem enflasyona karşı hem dolara karşı doruma sağlayamadı. BIST yükselişine eşlik edemeyince daha da moral bozucu oluyor.

8. IPB eskinin ACC'si.
    ACC hisse fon ama ACC varken bist artacak diye ödüm kopardı.
    Ne zamanki bist yatay gider yada düşerdi bizim hisse yoğun fonumuz türevle artı getirirdi.

Sayfa 630/1002 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •