sayin delikan gaplari sevmediginizi biliyoruz
bugun seker yatirimin soyle bir yorumu var. diger kurumlardan ayristigi icin paylasmak istedim. genel olarak diger kurumlar bist dun tekrar trendin icine girince 100bin direncine dogru ilerledigimizi ve beklentinin olumlu oldugu seklinde dusunuyor. kisaltarak yaziyorum.
tabii seker yatirim olaya kisa vadede bakiyor. bu yorumun paylasilma sebebi borsa dusecek elinizdekini cikartin demek degil, sadece boyle bir ihtimalde yasanabilir. bu durumda bizim ne yapmamiz gerekir. sadece plan programli hareket etmek icin.endeksin tekrar yukselen trendin uzerine cikti. kisa vadede 99bin uzerinde kalindikca 100k 103k seviyelerine devam edecektir. ancak endeksin tekrardan 99k altina gelmesi ve bu seviye altinda kalmasi durumunda kar satisi baskisinin tekrar guc kazanmasi beklenmektedir. bu seviye altinda sirasiyla 97.5k ve 95628-95855 arasindaki fiyat boslugu ilerleyen donemde hedef konumuna gelecektir. HO disinda teknik gostergeler zayif gosteriyor. endeks yukselis yonunde hareket etse bile bunun dusuk momentumla ve zayif gerceklesecegine isaret ediyor. gun icinde 99800 ve uzerine dusuk hacili hacimli yukselisler trade amacli satim firsati olarak takip edilebilir.
Yer İmleri