Sonuçta dolar artınca maliyet artınca stok da ucuza verilmeyecek Sn. Tınaz, aynen öyle.
Ama benim için cok kritik değil bu fiyata sağlıklı borcsuz operasyonu sorunsuz ve büyüyen bir firmaya ortak olmak daha önemli, tek seferlik stok karı patronun iyi tahmin yaptığını ve nakit güzel kullandığını gösterir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eylul ayında gelen kap haberinde....
1.Inşaatın dış cephe kaplaması kalmıştı ve makine yerleri tamamlanmisti
2.Siparişler de eylül de teslim edilecekti.
Bu ay herşeyin tamamlandığına dair bir kap haberi de beklentiyi artırır.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 aylık kârı 3.5 milyon bile etmeyen; 9 aylık hasılatı 60 milyon civarı olan DOBUR un piyasa değeri
1 MİLYAR TL Yİ GEÇTİ BEYLER
33 MİLYON KAR; 100 MİLYONDAN FAZLA CİROSU OLAN BANTAŞ
MİNİMUM NE OLMALI BUNA ODAKLANMAK LAZIM
Arkadaşlar en başa uyarı yazalım da günah vebal almayalım:
Yazdıklarım kendi hesap kitabım saçma sapan beklentimdir. Ne bir şey biliyorum ne bir hedefim var, ne de kimseyi etkilemek isterim. Herkes hesabı kitabı kendi yapsın benimki örnek bi hesap gibi düşünün.
Güven hocam, piyasa benden farklı bakıyor ve değerleme yapıyor, ben girdiğim hissede %60 kar etme potansiyeli isterim. Yani alacağım en yüksek bedelin %60 üstüne gitme potansiyeli olsun isterim.
Şu an faiz inanılmaz yüksek, o yüzden 4 tl altı alınır, 6 üstü faiz düşmüyor ise satılabilir diyeyim. Ama ben mezarcı olarak ucuza alır ucuza satarım unutmayın.
Bntas için benim normal zamanda ( tahvil %12 lerde olsa mesela ) vereceğim ( alirken ) maksimum rakam 6 tl olurdu, şu son bilanco ile, kapasite artırımı filan yokken ortada.
Satarken, yukarıdaki hesaba göre, razı geleceğim rakam ise 10 tl olurdu.
Eger faizler düşer, dolar da yatay gider ise bu rakamlar mümkün olabilir.
Tam tersi çok daha yüksek faizler gelir ise de zaten sanırım borsaya üzülecek halimiz kalmaz.
Şu an bana göre risk yok yani o nedenle de aldım işte birazSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : nosfecagri; 28-10-2021 saat: 22:56.
Ben hisse basina 2-3 TL. kar edeyim de satarim diye dusunmem.
Ben sirketin ortagi olmak ve buyumesini izlemek isterim.
Adam, Universite isbirligi icinde BNTAS Akademi diye okul kuruyor. Teknolojiyi bilen vasifli eleman yetistirmek icin.
Hisse secerken cok titiz davranirim, bir kere karar verdikten sonra da hisseyi tutarim.
Secim sonucunu gorene kadar satmayi dusunmuyorum.
Herkesin görüşüne saygımız var
Size küçük nacizhane bir düşüncemi söylemek istiyorum.
Borsadaki Bir şirketin değerinin ne olması ile ilgili bir fikir edinmek istiyorsanız aynı sektörde olan diğer şirketlerle ( borçluluk, hasılat, kâr vs) kıyaslayın
Emin olun en iyi ortalama bir değeri bu araştırma verecektir.
Yer İmleri