Sayfa 294/1312 İlkİlk ... 1942442842922932942952963043443947941294 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Hey allahım adamlar great reset diye zaten ne yapacaklarını açıklıyorlar.Great reset nedir adamlar ne söylüyor ne planlıyor incelediniz mi.Zaten ne yapacaklarını saklamıyorlar ki.Ne kuracaklarını ben biliyorum sır falan değil , araştırırsanız siz de öğrenirsiniz.Şimdi uzun uzun anlatmaya cidden üşeniyorum,merakınızı celbederse az bişi internet araştırması bu işe yeter.

Misal kenedy konusunu herkes biliyorsa siz de biliyorsunuzdur.Kenedy i kim öldürdü neden öldürdü,sizin fikriniz ne.

3. Kennedy i kimin öldürdüğü umurumda değil. Dünya gelişiminide çok etkilediğini düşünmüyorum. En fazla twitter ın kuruluşunu 5 yıl öne yada geriye itmiştir.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Misal kenedy konusunu herkes biliyorsa siz de biliyorsunuzdur.Kenedy i kim öldürdü neden öldürdü,sizin fikriniz ne.

Önemli olan sınırların kalkması değil,elbet kalkacak,yeni sınırsız sistemi ve toplumu kim yönetecek nasıl yönetecek.Ama bu soruları düşünmeyenlerin kesinlikle yönetilen olacağından eminim.Maalesef şimdiki gençliğimiz soru sormayı bilmiyor,kimbilir belki de bizim hatamız analitik düşünce sistematiği nasıl olur onu anlatamamıştır bizim nesil,belki de suç bizdedir o başka konu tabi.

5. Bu arada emlak konusunda yazayım. Konyaaltını inanılmaz beğendim. İstanbula göre bence çok ucuz ve yabancılar keşfetmiş. Sahil planlaması çok güzel. İstten 3 m e daire alacağına 3 tane konyaaltından almak daha mantıklı. 2+1 eşyalı rahat 5000 e kiraya verilir.

Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Kennedy i kimin öldürdüğü umurumda değil. Dünya gelişiminide çok etkilediğini düşünmüyorum. En fazla twitter ın kuruluşunu 5 yıl öne yada geriye itmiştir.
    Cidden mi ,bu kadar önemli bir olay nasıl olmuş bunun arkasındaki akıl ve güç kim olabilir,bu güç şu anda ne aşamadadır umrunuzda değil öyle mi.Kimbilir belki de twitter ın sahibidir,sizin tweet ler ona bilgi akışı sağlıyordur.Kendi elinizle en önemli bilgilerinizi o güce veriyorsunuzdur.Sahi tweetter,facebook,instagram,whatsup falan neden bedava hiç düşündünüz mü.

Neyse kimbilir belki de ben yanılıyorumdur,her şey tesadüftür. herkese iyi geceler,topik emlak topiği fazla meşgul etmiyeyim.

8. Şuan Tr yi yada dünyanın birçok yerini boomer yada X kuşağı yönetiyor. Siz şuandan memnunsunuz galiba. İleride bundan çok farklı olacağını düşünmüyorum. Hatta seyahat rahatlığıyla beğendiğimiz bir ülke yada şehirde yaşayabiliriz.
    Önemli olan kendini geliştirmek. Yönetene etkimiz kısıtlı. O kısmı çok düşünmemek lazım. En azından bir kralın hırsı uğruna ölmüyoruz.

Bu arada bir sır vereyim. Eve sakın robot süpürge alma. En mahrem bilgilerin big boss ın eline düşebilir.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Önemli olan sınırların kalkması değil,elbet kalkacak,yeni sınırsız sistemi ve toplumu kim yönetecek nasıl yönetecek.Ama bu soruları düşünmeyenlerin kesinlikle yönetilen olacağından eminim.Maalesef şimdiki gençliğimiz soru sormayı bilmiyor,kimbilir belki de bizim hatamız analitik düşünce sistematiği nasıl olur onu anlatamamıştır bizim nesil,belki de suç bizdedir o başka konu tabi.

Sayfa 294/1312 İlkİlk ... 1942442842922932942952963043443947941294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •