Arama sonucu : 8011 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    BOTAŞ, Kasım ayına ilişkin satış tarifesini yayımladı. Buna göre Ekim ayının ardından Kasım'da da konut abonelerinin tarifesi değişmezken, sanayi ve enerji santralleri tarifelerine yüzde 40'ın üzerinde zam yapıldı.

Kasım ayı sanayi aboneleri için geçerli olacak tarife ise önceki tarifeye göre bin metreküp doğalgaz için yüzde 48,4 artışla 3.500 lira, elektrik üretim santrallerinin kullandığı bin metreküp doğalgaz için ise yüzde 46,8 artışla 4.000 lira oldu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    BOTAŞ, Kasım ayına ilişkin satış tarifesini yayımladı. Buna göre Ekim ayının ardından Kasım'da da konut abonelerinin tarifesi değişmezken, sanayi ve enerji santralleri tarifelerine yüzde 40'ın üzerinde zam yapıldı.

Kasım ayı sanayi aboneleri için geçerli olacak tarife ise önceki tarifeye göre bin metreküp doğalgaz için yüzde 48,4 artışla 3.500 lira, elektrik üretim santrallerinin kullandığı bin metreküp doğalgaz için ise yüzde 46,8 artışla 4.000 lira oldu.
    Oranlar saçmalamanın ötesi % 48.4 artış 3.500 gaymeyse % 46.8 artış nasıl 4.000 gayme olur?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Oranlar saçmalamanın ötesi % 48.4 artış 3.500 gaymeyse % 46.8 artış nasıl 4.000 gayme olur?
    Elmalarla armutları karıştırmışsınız Yazıyı bir daha okursanız sanayi 3500tl .Elektrik üretimi 4000 tl oldu ifadesi var.
    Diğer bir ifade ile baz fiyatlar aynı değil ,
    sanayi 2358 tl den 3500 e
    elektrik üreticileri 2724 tl den 4000 tl çıkmış oluyor.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Elmalarla armutları karıştırmışsınız Yazıyı bir daha okursanız sanayi 3500tl .Elektrik üretimi 4000 tl oldu ifadesi var.
    Diğer bir ifade ile baz fiyatlar aynı değil ,
    sanayi 2358 tl den 3500 e
    elektrik üreticileri 2724 tl den 4000 tl çıkmış oluyor.
    Yazıları genelde götümlen değil gözümlen okurum efendim, sizin verdiğiniz rakamlar yazıda yok, gerekse Sn. Başkanım özelden bilgilendirdi.

Teşekkür ederim, bu saçma fiyat farkını gerçekten bilmiyordum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yazıları genelde götümlen değil gözümlen okurum efendim, sizin verdiğiniz rakamlar yazıda yok, gerekse Sn. Başkanım özelden bilgilendirdi.

Teşekkür ederim, bu saçma fiyat farkını gerçekten bilmiyordum.
    Estafurlah,ben öyle demek istemedim. Sadece aklımca bilgi verdim. Yanlış anlama var ise af ola.
    Yeniler kaç yıldır yazıştığımızı bilmez .Bu nedenle yazdım .KISACA EKMEK ÇIKMASZ

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Estafurlah,ben öyle demek istemedim. Sadece aklımca bilgi verdim. Yanlış anlama var ise af ola.
    Yeniler kaç yıldır yazıştığımızı bilmez .Bu nedenle yazdım .KISACA EKMEK ÇIKMASZ
    Estağfurullah, bizler birbirimizi tanırız, fiyat farkı hakikaten sacma.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •