Sayfa 455/602 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Bana da Ukrayna daha sıcak geliyor. Malum santralleri çok verimsiz ve doğalgaz kullanımını azaltmaları için acilen verimli santrallere ihtiyaçları var gibi gözüküyor. Ama maddi konuda bir şey diyemem. YTD.
    Dogalgaz fiyatlarini dusunursek bahsettginiz konu isleri hizlandirabilir. Birde kiev hayalimiz var bakalim.

Yatirim tavsiyesi degildir.

Bilanço öncesi zirvesine gelmesi güzel ama geçen sene de benzer bir durumu yaşamıştım.
    5,20 zirvesinden kapatmıştı, ertesi gün bilanço geldi. Ben pandemi ortamında çok iyi bilanço diye yorumlarken, takipçisi yüksek fenomenler gece yarısı youtube sitesine negatif bilanço analizi yüklemişlerdi.

Peki ne oldu?
    Sabah yüzde eksi yedi açtı. Nerdeyse taban olacaktı. Yuh dedim. Sanki zarar açıkladı.
    4.50 Leri gösterdiler ve doğaldır çok dökülen oldu tabi.

Borsa kurtlar sofrasıdır. Kendi hesabını kendin yapacaksın. Yoksa seni yem ederler.
    O gün 5 in altında hisse satanlar muhtemelen başka hisseler aldılar. Şu an bir değerlendirme yapsalar 10 kişiden 9 unun bin pişman olduğuna eminim.

3.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Bilanço öncesi zirvesine gelmesi güzel ama geçen sene de benzer bir durumu yaşamıştım.
    5,20 zirvesinden kapatmıştı, ertesi gün bilanço geldi. Ben pandemi ortamında çok iyi bilanço diye yorumlarken, takipçisi yüksek fenomenler gece yarısı youtube sitesine negatif bilanço analizi yüklemişlerdi.

Peki ne oldu?
    Sabah yüzde eksi yedi açtı. Nerdeyse taban olacaktı. Yuh dedim. Sanki zarar açıkladı.
    4.50 Leri gösterdiler ve doğaldır çok dökülen oldu tabi.

Borsa kurtlar sofrasıdır. Kendi hesabını kendin yapacaksın. Yoksa seni yem ederler.
    O gün 5 in altında hisse satanlar muhtemelen başka hisseler aldılar. Şu an bir değerlendirme yapsalar 10 kişiden 9 unun bin pişman olduğuna eminim.
    Bahsettiginiz operasyonlar bircok hissede yapiliyor. Zamaninda acemiyken yemisligim vardir.artik birakin uyduruk hostadlari araci kurum raporlarina bile bakmiyorum. Koyun surusu guder gibi ky yi gutmek etinden sutunden yararlanmak adamlarin derdi.
    Bilancodan sonra oyle birsey yaparlarsa biraz daha atariz sepete. Bu yil hbk 1 olacak versinler 5 6 liraya cok istiyorlarsa.Katolik nikahini kiydik bununla.

4. Normalde bu kadar beklentisi olan enerji sirketi 15 fk fiyatlanirdi ama ulkenin durumu faizler fln dusununce 9 10 fk ya sukur deriz.

5. Dogalgaza ufacik, cuzi, minimini, keyfe keder bir miktar fiyat ayarlamasi yapilmis.

Doğalgazdan elektrik üreten santrallerde oran %47.

Elektrik üretim santrallerinin kullandığı 1000 metreküp doğalgaz için yeni fiyat 4000 lira.

Vatana millete hayirli olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by metallurgist Yazıyı Oku
    Dogalgaza ufacik, cuzi, minimini, keyfe keder bir miktar fiyat ayarlamasi yapilmis.

Doğalgazdan elektrik üreten santrallerde oran %47.

Elektrik üretim santrallerinin kullandığı 1000 metreküp doğalgaz için yeni fiyat 4000 lira.

Vatana millete hayirli olsun.
    Çok fahiş kazanç sağladı bize artık biraz normale dönme vakti gibi . Göynük'te yine fahiş kazançlara devam...
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

7.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Çok fahiş kazanç sağladı bize artık biraz normale dönme vakti gibi . Göynük'te yine fahiş kazançlara devam...
    500 maliyete 800 ptf güzeldi aslında Çok düşerse aşağıdan alım fırsatı artık. Yatırım tavsiyesi değildir..

8. Enflasyonist ortamda Devlet yeter cirolarınıza benide ortak edin dedi resmen.

Sayfa 455/602 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •