Hissede kademe falan yok zaten. Þu aþamada alýcý da yok zaten. O yüzden fonlar falan aþaðýdan satarsa alýrým diyor iþte. Maalesef temettü daðýtýlana kadar bu böyle devam edecek gibi. Ya da bir fon gelip 3-5 mn hisse alacaðým diyene kadar. Ýsterse 1 ayda 30 yapar. Tabi isterse. Güç onda þu anlýk... Keþke biri þu anda fonlarda ne kadar mal var bu bilgiyi bizimle paylaþsa..
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Malum mal kaptýrmadý bence. Fonlar yabancýnýn malýný almýþtý gibi geldi bana. Bizim hisse deðil sadece, borsa bu fonlar sayesinde yürüdü. Tabi yeni yatýrýmcýlardan bize uðrayan olmadý pek. Onlar 30-40 tl lerden ESEN, 3-4 tl lerden ODAS falan almayý severler maalesef
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Nisan mayýsta döngünün biraz terse döndüðünü de belirteyim; fonlar 3m satýþ yaptý citi karþýladý.. haziranda yatýrým fonlarý 1m lot civarý alýrken citi satýþta bu sefer.. Fon görünenlerin en azýndan bir kýsmýnýn da karþýlýklý olma ihtimali var gibi duruyor..
Bizim hissedeki yatýrým fonlarýndan pek bir telaþým yok açýkçasý. Piyasadaki popüler fonlar bizim hissede yollar çok þükür. Benimki de tahmin zaten. Covid öncesine göre yabancý 10 mn civarý satýþ yaptý ve bunlarý emeklilik fonlarý aldý gibi geldi bana sadece. Neyse bakalým ne zaman yatýrýmcý çekebileceðiz ? Hayýrlýsý..Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 1 yýlýn takasý.. Yabancý 27m sattý, ama çoðunun sadece görüntüde yabancý olduðunu düþünüyorum.. 3x prime göre bu takas illüzyon bence.. Önceki yýllarda hem þirket hem ekip insanlarý çok bezdirdiðinden sevmeyeni de çokFazla alýcý gelmemesini biraz buna da baðlýyorum, ayrýca son süreçte nadir prim yapan hisselerden.. Belkide parayý burada koruyan ekip, þu an ucuzlamýþ diðer iþlem yaptýklarý hisselere geçiriyordur tekrardan..
Senin gibi yatýrýmcý için önemli olmasa da; bu civarlardan aþaðý giderse kýsada teknik açýdan potansiyel kötülük varikili tepe+negatif uyumsuzluk.. Çalýþtýrýrlar mý, yoksa tuzak mý olur göreceðiz.. Gerçi, tek tuþ tavana veya devre kesiciye götürerek de teknik çalýþtýrýyorlar burada.. Dediðin gibi hayýrlýsý artýk, kýsada düþüþler olsa da uzun vadeciye þimdilik karada ölüm yok gibi
![]()
Yer Ýmleri