Sayfa 463/1002 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Fed/powell: Varlık alımları gelecek yılın ortasına kadar sona erecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Zurnacı iyi üflüyor fena sayılmaz yalnız zurna bir garip geldi bana bildiğimiz zurnadan farklı şekilde 👀

Fed/powell: Yüksek enflasyonun kalıcı bir durum haline gelmemesi için tüm araçlarımızı kullanacağız

fed/powell: Enflasyonun şu anda görmekte olduğumuz seviyesi fiyat istikrarı ile tam tutarlı değil

fed/powell: Faiz artırım testini bugünden değerlendirmiyoruz

fed/powell: şu an faizleri artırma zamanı değil

fed/powell: Eğer faizleri artırmamız gerekir ise sabırlı olacağız, ancak gerekli adımı atmaktan çekinmeyeceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Enteresan bir haber

Sky News Arabia : ABD Savunma Bakanlığı yetkilisi:

Türkiye, ABD Hava Kuvvetleri ve NATO kuvvetleri tarafından kullanılan İncirlik üssüne S400 bataryaları getirdi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Enteresan bir haber

Türkiye, ABD Hava Kuvvetleri ve NATO kuvvetleri tarafından kullanılan İncirlik üssüne S400 bataryaları getirdi.
    viop başlığında bu haberin yalanlandığı paylaşıldı...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sağlık Bakani : Yarından itibaren mRNA aşısı olanlara risk gruplarına göre hatırlatma dozu uygulanacak.

Enteresan bir haber

MSB Kaynakları: "Sosyal medyada yer alan S400’lerin İncirlik’e götürüldüğü iddiaları gerçek değildir."/ İhlas Haber Ajansı

MSB Kaynakları: "Sosyal medyada yer alan S400’lerin İncirlik’e götürüldüğü iddiaları gerçek değildir."/ İhlas Haber Ajansı
    Kaynak tamam, haberi veren zaten 4×4'lük, benim içim rahatladı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 463/1002 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •