Sayfa 6721/7020 İlkİlk ... 5721622166216671671167196720672167226723673167716821 ... SonSon
Arama sonucu : 56156 madde; 53,761 - 53,768 arası.

Konu: Sanat Mozaik

1. Netflix, A Castle For Christmas'in fragmanini da yayinladi.

2. Netflix, Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee'nin kadrosunda yer aldigi; Jane Campion'in tehditkar Western'i Power of the Dog’un fragmanini yayinladi.

3. Columbia Pictures ve BRON Studios, Denzel Washington'in yonettigi yeni filmi A Journal for Jordan'in finale fragmanini yayinladi.

Tekrar merhaba

Kaldığım yerden devam. Kendimi okumalara verdim.. Sevgiler

Alıntı Originally Posted by Terraluna Yazıyı Oku

Evet, bayim, bana geri gonderdiginiz el yazmalarini yayinlayacagim ( yararli olacagi konusunda sizin gibi dusundugum icin degil; bu dunyada herkes kendi cabalari olcusunde kendini yetistirir, bunu okuyacak olan kadinlarin tamami Adolphe'ten daha iyisiyle karsilastiklarini ya da Ellenore'dan daha degerli olduklarini dusuneceklerdir ); ama insan kalbinin sefaleti hakkinda oldukca sahici bir hikaye olarak yayinlayacagim. Eger bu hikayede egitici bir ders varsa, bu ders erkekler icindir. Bu hikaye bize gosteriyor ki, bunca gurur duydugumuz bu akil ne mutlulugumuzu bulmamiza ne de baskalarini mutlu etmemize yarar; saglam karakter, metanet, vefa, iyilik ancak Tanri vergisi niteliklerdir; ve sabirsizligi hizaya getirmeyen, pismanligin bir an icin kapar gibi oldugu yaralarin yeniden acilmasina engel olamayan bu gecici acima duygusuna iyilik denemez. Hayattaki en buyuk mesele, baskalarina yasattigimiz acidir ve ustalikli metafizik dahi kendisini seven bir kalbi paramparca etmis bir adami hakli cikaramaz. Kaldi ki, aciklamasini yaptigi seyi maruz gosterdigini zanneden zihnin o kendini begenmisliginden nefret ediyorum; yaptigi kotululgu anlatirken kendiyle mesgul olan, kendini tarif ederken sempati kazanmaya calisiyor gorunen ve enkazlarin arasinda yok edilemezmis gibi suzulerek pisman olacagi yerde kendini analiz edip duran o kibirden nefret ediyorum. Kendi yetersizliginden oturu surekli baskalarina satasan ve kotulugun etrafinda degil de bizzat kendinden kaynaklandigini goremeyen o zayifliktan nefret ediyorum.
    Bir an eski beni gördüm bu cümelerde

Iskoc manzara ve deniz ressami William McTaggart'in dogum yildonumu ( 25 Ekim 1835 )

Spring, 1864

Pc ekranımın yeni arka planı oldu oldu Değişiklik iyidir. Bakınca bir huzur kaplıyor içimi..

20. yuzyil sanatinin en taninmis sanatcisi, Ispanyol ressam, heykeltras, baski yapimcisi, seramik sanatcisi, sahne tasarimcisi, sair ve oyun yazari Pablo ( Diego José Ruiz ) Picasso'nun dogum yildonumu ( 25 Ekim 1881 )

On iki yasindayken Raphael gibi resim cizerdim, ama bir cocuk gibi resim yapabilmek icin bir omur gecirdim.

Insanlari asla kucumsemeyin, kendilerinin olmayan aciyi izlerken, kotu haber verirken, televizyonda bombalarin dususunu izlerken, telefonun obur ucundaki bastirilmis hickiriklari dinlerken aldiklari keyfi de asla kucumsemeyin. Aci tek basina sadece Aci'dir. Fakat Aci + Mesafe = Eglence, rontgencilik, insani ilgi, gercekci sinema, keyifli bir kahkaha, anlayisli bir tebessum, kalkik bir kas veya gizlenmis nefret olabilir.

Inci Gibi Disler
    Acı+Mesafe 'ye rağmen hayat her zaman devam eder. Etmek zorunda. Ama acının bizzat kendisi ile herkes hayatın bir yerinde mutlaka karşılaşır

Sayfa 6721/7020 İlkİlk ... 5721622166216671671167196720672167226723673167716821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •