Sayfa 623/1006 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Net 19 la mevduat alsan ne olur gene eksidesin bekliyeceğiz.
    Benim beklentim Ocak 2022 ortası düzen değişir gibi tabi bu benim beklentim olmaya da bilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Poyraz Yazıyı Oku
    Fısıltı gazetesi derki, Reyiz ekonominin dümeninden Lütfi yi alıp tekrar Damat VI. Beratı getirmek istiyor.

Eh adam işin erbabı, nede olsa alanı ekonomi.
    Damat olsa biderece, bilalin gelme söylentileri var.

3. Bankalar faiz düşürünce bende TL mevduatımı çektim İŞC tahtasında 6,33 den 1000 short açtım karşılığında 6,15 den 100.000 hisse aldım komisyonlar düşünce net %18 banka faizine denk geliyor mevduat stopajını %5 esas aldım hesap doğru mu hocam (aralık vade)
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    bu saatten sonra TL tutan ve bunu da faizde tutan için sadece helal olsun derim. Pardon faiz haramdı değil mi ? O halde sorun yok.
    O kadar 'hor' görmeyin mevduatçıları örneğin ben Mart ayında %20 net faizle 400 gün bağladım dönüşüm 2022 Nisan öyle yada böyle net tık para elimde vade dönüşü.Elbette sepet yapıyorum bi miktar borsada.Eşimin birikimi dolar mevduatta.Ama ben oldum olası (tutucu deyin dar görüşlü deyin artık neyse) tl yi ve faizi çok seviyorum.Doları elime alınca öyle bi tuhaf hissediyorum kendimi.

5. arkadaşlar tam yeri burası mı emin değilim ama tecrübeli arkadaşlar belki fikir verir.

yapı kredi maaş müşterisiyim internet şubeden cüzi bir ihtiyaç kredisi çekmeye çalışıyorum aylık 2,46% gibi bir faiz gösteriyor.
    Hangi kredi.com a bakıyorum orada faizler çok daha düşük.

şu an 30 bin 12 ay çeksem ne kadar öderim kabaca.

acaba bankalar ihtayç kresi oranlarını orantısız yükseltmiş olabilir mi?

6. Eviniz varsa tl mevduattan olan kaybınızı evinize bindirin ben öyle hesap yapıp rahatlıyorum evimin değeri sahibinden ilanlarına göre faiz indirimlerinden beri 150k arttı asıl sadece maaşı olup hiç bir birikimi olmayanların durumu zor ne kadar ücret zammı alırsa alsın ne kadar kredi faizi düşerse düşsün bu enflasyonist ortamda birikim yapması çok zor fiyat istikrarı işte bu yüzden önemli ama mb saldım çayıra dedikten sonra yapacak bir şey yok

7.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    arkadaşlar tam yeri burası mı emin değilim ama tecrübeli arkadaşlar belki fikir verir.

yapı kredi maaş müşterisiyim internet şubeden cüzi bir ihtiyaç kredisi çekmeye çalışıyorum aylık 2,46% gibi bir faiz gösteriyor.

az ama beleş para

https://www.akbank.com/tr-tr/kampany...siz-kredi.aspx
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    arkadaşlar tam yeri burası mı emin değilim ama tecrübeli arkadaşlar belki fikir verir.

Çok yüksek kardeşim.Ziraat ve Halkbank 1.60 civarı oranlar.Devlet bankalarına bak ihtiyaç kredisi için.

Sayfa 623/1006 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •