Sayfa 489/1002 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Sayko yalan demez burdan tanırım kefilim
    Adam maaşlı çalışansa tabi dikkat edecek kuruşuna

Fransada 1 Euro müstakil ev veriyor.!!!
    İşte kanıtı:
    https://www.google.com/amp/s/amp.wel...er-1-Euro.html
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Ben cıscıpılım oturduğum çevrede etraf zengin muhit ben ne yapayım evi duvarlarınımi kemireyim .

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    birazdan İtalya ' ya gidiyorum. denk geldi yazdığınızla..
    Şu an hangi ülkedesiniz?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben cıscıpılım oturduğum çevrede etraf zengin muhit ben ne yapayım evi duvarlarınımi kemireyim .
    Ahtapot fiyatları ne durumda??
    Marketlerde beleşe indirim var mı?
    Sosis, jambon, pastırma.??
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Tabletimi hackerlar patlatmış yine o kadar koruma koyuyorum hep patlıyor kendi kendine birşeyler yapıyor insanların işi gücü yok
    Allahtan iki frekans iki WiFi şifresi var uçak moduna alıp diğer şifreye bağlanınca anomali gitti .

Herşeyi kitleyip ayarları kitleyememesi hackerın beceriksizliği sanırım .

Epostaya bakmadım kuruşla coin istemiştir birde yazık la sana dedim .

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam, millet yandaş medya ve provokatörlerin oyununa geliyor. Pandemi ilk başladığında da malum partinin gençlik kolları başkanı, sırf İmamoğlu'na iftira atmak için, 50-60 üyeyi haftasonu sabahın köründe iett otobüsüne bindirip haber yaptırmıştı, benim de saflık anıma gelmişti inanmıştım, buradan arkadaşlar uyarmıştı, sonra gerçekler ortaya çıkmıştı. O aklıma geldi, bunların her haberine, provokasyonuna ciddi şüphe ile bakmak lazım. O adam aynı "bunlar hdpyi koruyor" vb laf ederken aynı tepkiyi açılım zamanı malum şahısa da göstermiş mi acaba.
    LÜTFÜ TÜRKKAN’DAN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

İYİ Partili Lütfü Türkkan ise yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Provakasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener’e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez ‘ağır küfür etti’ diye yayınlamışsınız” ifadelerini kullandı.

https://tele1.com.tr/lutfu-turkkanda...lasimi-501971/
    Sayın turali böyle bi paylaşım yapıyor ve bi trol düşüremiyorsunuz...

Üzüldüm, gerçekten...

Burada soru şu:

Bu vekil o kadar zeki bir vekil ki bu şehit yakınının bi provokatör olduğunu anlıyor

ancak

iddia ettiği bu provokasyona malzeme olması garip...

YAZIK...

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ahtapot fiyatları ne durumda??
    Marketlerde beleşe indirim var mı?
    Sosis, jambon, pastırma.??
    Sonuncuları Rusya’dan alıyorum en son 5 er kilo aldım bayağı gidiyor buradan aldığımı çoğunu sütün yanında kedilere veriyorum

Ahtapot yemeye artık gitmem 1 vize için 1100 tl veriyoruz bari 5 sene verin dedim bir sene 10 giriş çıkış olursa seneye veririz dediler

Orada benzin uç nokta aslında çok gezilmesi zor .

Bende emekliler gibi Datça’ya giderim hem arkadaşımın müstakil villası var orada bir iki gün takılırım

Sayfa 489/1002 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •