Sayfa 461/1003 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Viop XXXVI

dolayısıyla ben de prensip olarak xu030 'un 2000 üzerine çok rahat atabileceğini düşünüyorum.. doların hareketsiz olması bunu çok daha kolay hale getirebilir ki son 4-5 haftadır bunu görüyoruz.. doların hareketsiz olması, ciddi endeks hareketinin usd bazlı değerlemede aynen TL bazlı değerlemede olduğu yüzdelik değişime tekabül etmesine neden oluyor, yani tl bazlı %10 arttıysa usd bazlıda %10 artması (aşağı yukarı) sonucunu doğuruyor..oysa ciddi bir yurtdışı fon girişi ile normalde endeks artarken bir miktarda olsa usd gevşemesini görmeliydik ki bu da rallinin usd bazındaki artış oranının TL bazlı olandan daha fazla olması sonucunu doğuracaktı.. ki fonlar açısından usd bazlı kar al (take profit) arzusunu arttırabilirdi..

şimdi bu yok gözüküyor.. şirket değerlemeleri cazip. isterse çok rahat 2000 üstüne atar.. ciddi bir realizasyon baskısı da olmayabilir bahsettiğim usd bazlı arguman nedeniyle..

piyasa yapıcı(lar) açısından masa gayet uygun.. belki soluksuz çıkışı biraz daha zigzaglı bir hale sokacak viop pozları olabilir.. o zigzag eğriyi açarsan doğrusal grafikten daha uzun bir yol ortaya çıkıyor.. bu ise viop'ta kaldıraçla birleştiğinde daha güzel paralar demek..yani piyasa yapıcı olsan neden sadece yükselişten para kazanasın ki ?? ikisi de varken ve senin yönlendirme gücün dahilindeyken..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Ekstre isteriz başkan. Long olmadığın kesin ( ky isen tabi, by isen longun kralı sende de olabilir) yapıştır alem cortcu görsün. Bizde poz yok viop da.

Not: pastada diğer long sadece bakın sadece 500.

Diğer short 100 kusur bin...

Teb de 200+ bin long var.

Cok önem vermiyorum pastaya aynı böyle pasta ile mart dususu gelmişti, ama düşündürücü bir tablo.
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Her foruma girdiğimde iştahım iyice artıyor [emoji3577]
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Mantıktan büyük sermayenin bu seviyeden borsayı satıp faize geçmesi gerekir. Işık Ökte bir yıl sonra BIST i 1,59 USD diyor. O zaman bu seviyede satmayan ya daha da götürecek yada bildiği bir şey var demektir.

4. https://twitter.com/kriyus
    Warren Buffett’in Berkshire Hathaway’i 149,2 milyar dolar ile rekor miktarda nakite geçti.
    twitte şöyle bir habere denk geldim.Enteresan.

5. buradan gercekleri okuyabilirsiniz

https://www.cnbc.com/2021/11/06/berk...s-q3-2021.html
     Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    https://twitter.com/kriyus
    Warren Buffett’in Berkshire Hathaway’i 149,2 milyar dolar ile rekor miktarda nakite geçti.
    twitte şöyle bir habere denk geldim.Enteresan.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Tşk.sn.Culpable

7. Işık okte hangi tahminini tutturdu ben hiç hatırlamıyorum. Finansal enstrümanlar tahmin edilemez. Her tahmini tutan adam da tv ile filan uğraşmaz 10 bini 1 senede 100 milyon yapar kalkar masadan. Borsa seneye 1 sentin altında da 3 sentin üstünde de olabilir, bilmiyoruz.
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Mantıktan büyük sermayenin bu seviyeden borsayı satıp faize geçmesi gerekir. Işık Ökte bir yıl sonra BIST i 1,59 USD diyor. O zaman bu seviyede satmayan ya daha da götürecek yada bildiği bir şey var demektir.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu ülkenin dinamik yapısından dolayı ekonomik krizler en fazla 1 sene sürerdi..
    Borsa falan filan hepsi eski zirvesine ulaşırdı.
    İlk defa bu kriz 4-5 senedir sürüyor...
    Basınç artıyor...
    Sahte enflasyondan mı bilmem.
    Kimse %15 faize kazança razı değil.
    Bence %9 büyüme ayağına vur kaç piyasası hazırlanıyor da mallar kime satılacak onu bilmiyorum.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.9
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 461/1003 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •