Ben boşuna mı ceviz işini bıraktım tanımadığım adamlar konteyneri kiralarken ziyaretime geldiler bir şey yapmadılar ama rahatsız oldum
Ben boşuna mı ceviz işini bıraktım tanımadığım adamlar konteyneri kiralarken ziyaretime geldiler bir şey yapmadılar ama rahatsız oldum
Hükümet 2022 yılında FED in faiz yükseltmeyeceğine oynuyor onun içinde faiz indirimine devam edebilir.
2022 yılı sonuna kadar seçime gidersem dünya da bir şey olmaz diye kumar oynuyor. Allah sonumuzu hayretsin.
Seçim olunca herşey biraz daha düzelir. Tam düzelmesi için biraz zaman lazım
Rutin kontrol için kardiyolojiye gidecektim 1 haftadır oturduğum şehirde kamu hastanelerinin hiçbirinde randevu bulamadım. Randevu bulamadım derken yakın zaman değil hiçbir şekilde randevu çıkmıyor.Kardiyolojiye başka yerden mi sevk olunuyor acaba? Bugün en sonunda sgk anlaşması olan orta sınıf bir özel hastaneye gittim 510 tl tuttu işlemler (devletten alacakları hariç). Hani sağlıkta çağ atlamıştık?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Doktor yok diyorlar. Bir avuç kardiyocu kalmış olabilir memlekette hala devlette çalışan.
Bu adamları 10 sene okutup, doğuda zorunlu hizmete tabi tutup Avrupa'da kafede çalışan 20 yaşındaki gencin aldığı ücreti önerirsen basar giderler daha iyi yerlere. Normal. Her şey yolunda![]()
Yer İmleri