-
Sn MKA55 aranizdaki sorunlar ne tam anlayabilmis degilim. Anladigim kadariyla kafan baya bilgili. Bi zahmet coktandir kafami kurcalayan mesgul eden bir konuda beni aydinlatsaniz? Ege denizindeki bu 20 ada meselesini bir el atsaniz. Diger taraftan bir karis vatan topragi falan filan, peskes cekilmis 20 adamiz, Idlip i vatan topraginakatma hevesleri. sasirdim kaldim.
-

Originally Posted by
hayalım
Sn MKA55 aranizdaki sorunlar ne tam anlayabilmis degilim. Anladigim kadariyla kafan baya bilgili. Bi zahmet coktandir kafami kurcalayan mesgul eden bir konuda beni aydinlatsaniz? Ege denizindeki bu 20 ada meselesini bir el atsaniz. Diger taraftan bir karis vatan topragi falan filan, peskes cekilmis 20 adamiz, Idlip i vatan topraginakatma hevesleri. sasirdim kaldim.
Eleman maaşlı, dezenformasyonla görevli, birşey yapıyormuş gibi görünmeye çalışıyor.. ciddiye almaya değmez..
-
Arçiles başkara ve tınaz silinen paylaşımlarımı okudunuz kabul ediyor ve hayalime geçiyorum...
Sorusunun yanıtı amiraller Gürdeniz ve Yaycı’nın makale ve kitaplarında açık açık yazılı...
Tekrara gerek yok...
Doğru tektir, tekelde değildir...
-
İdlip’i Ruslara teslim edip Libya’da Rus desteğini almamız gerekirdi...
Her iki yerde de kaybet kaybet noktasındayız...
Oldu mu hayalim?
-

Originally Posted by
BaşKara
Eleman maaşlı, dezenformasyonla görevli, birşey yapıyormuş gibi görünmeye çalışıyor.. ciddiye almaya değmez..
Burası Türkiye Kürdistan değil!
PKK nın kuyruğundaki HDP kapatılmalı!
Diye yaz 5 maaş dedim başkara...
Tık yok...
))
-
Millet parasinin veya seyinin derdinde bunlar kavga gurultu pesinde. Vurusun aklinizda bir sey kalmaz. Vurusmak eyudur eyu.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-

Originally Posted by
Lucky Player
Bu arada ben daha önce size bir öneride bulunmuştum . Dediklerimi okudunuz mu ?
https://www.ted.com/talks/acar_balta...ce=tedcomshare
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri