Sayfa 667/1006 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Ha şunu bileydin ahtapotcu abey
    Ben şahsen etrafımda kimi görsem dolarize olması için telkin ediyorum. Bu hafta maaşı yatan tüm arkadaşlara dolar aldırdım. Bu gidişe dolarizasyon grafiği logaritmik olarak katlanarak artar. Zira memur tanıdıklarım var onlarda ayın 15 ini bekliyor maaşlarını alır almaz dolara çevirmek için

BOSPOROS la ikimiz halkı bilinçlendiriyoruz Avrupa orijinli olaraktan...
    Crash tüm hızıyla maaş bordrolarında !
    Memur tanıdıklerınız maaşi komple dolara yatirıyorsa ' demekki geçen ay aldığı maaş cari ayıda geçirindiriyir demekki o zaman ; şöyle bir çıkarım yaparsak yanlış olmaz. ;
    -memur işçi ; hayatından memnun .aldığı maaş gayet yeterli
    - enflasyon burada ve sosyal medyada goygoy yapıldığı gibi 50 lerde değil ..gerçekten 20 ..50 olsa arkadaşınıza dolar alacak para kalmaz.milletin zaten keyfi yerinde buradaki(her türlü forumlarda ve sosyal medyada ) marjinal 3- 5 kişinin yazdigiyla hareket etmek zaten rasyonel değil .gerçek olan sokaktır ..halktırr. bugün 3- 4 market dolaştım zerzevat fiyatları yerlede .balık fiyatları gebermis .
    Pazar günü Viaport AVM nin açık otoparkı (herhalde büyüklüğü eski Atatürk havalimanı kadardır ) araç yıgıliýdı ..ben böyle mahşeri kalabalık görmedim .mağazalarda kuyruk vardı.
    Ez cümle buradaki goygoylarla yok petek su olmuş yok lastik bu olmuş deyip sakın ola siyasi tahminlerde bulunmayın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yav biraz mantık gerçekten enflasyon doğru rakamalarda ise senelerdir asgari ücrete enflasyon üstü zam yapılıyor. Ancak alım gücü hala asgari ücretlinin yerlerde. Bu sene ise yüzde 35 zamdan bahsediliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar TL de kalma ne alırsan al TL rezalet bu gün kalorifer peteği baktım 600*1300 lük 1000 TL olmuş benim yeğenim tesisatçı 3 ay önce 500 TL imiş ne alırsan al domates al patates al gözlük al ayçiçek yağı al ama TL de kalma
    Ben de temizlik malzemesi stoklayacagim..

Ac kalirim ama kirli kalamam ben

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. dün gece bir noktadan sonra ne kadar para basarlarsa bassınlar enflasyon artmaz diyenler
    bugün tl.de kalmak enayilik diye slogan atıyor mezbahada ekonomi öğrenince böyle oluyor herhalde..?

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de temizlik malzemesi stoklayacagim..

Ac kalirim ama kirli kalamam ben

Syg,

kediler temiz canlılardır.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. Sayın realities bana ekonomi dersi vereceğine dün yazdım Ege Cansen , Atıf savaş akati olur veya izlerseniz anlardiniz TL borç oranının milli gelire oranı çok düşük olduğu için enflasyon yaratmaz diyorlar.

7. Ayrıca benim yazdığım Türkiye de açıklanan enflasyonun sahte olduğunun göstergesidir. Bunu herkes de biliyor.

8. Ege cansenin 8 Aralık 2020 tarihli yazısı orada , nasıl enflasyon yaratmayacağını açıklıyor

Sayfa 667/1006 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •