Sayfa 523/1003 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Deli gibi mal alınmış
    Tepeden 3. Bin puanı kim bastı öyle ise
    İş le Teb karşılıklı. Ben Tebin ve işin 1800 üzerinde satmasını(birinin şort artırmasını diğerinin long azaltmasını) bekliyordum. Teb tamam da İş Vİopta alıp spotta biraz satmış.

Artık bugünkü zirvenin üzerinde kapanış bekleyeceğiz daha yukarısı için piyasa da gelişmeler normal, bugün şortlayanlar biraz nefes almıştır. İzleyip görelim. %20 poz azaltımı yaptık. Eski zirveye kadar düşüş normal bana göre

Biraz bekleyip gerekirse malı boşaltırız. İşyat, Garanti, Teb aynı öküzün 3 bacağı, 4 bacak?

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Günlük bar çoğu hissede ve x30 da epey üst tarafı kölgeli, sıkıntılı oldu. Söyleye söyleye çağırdık bakalım düzelttirecek miyiz.

TOASO, TUPRAS gibi kağıtları yapanla piyasayı yapan aynı el ise, düzeltme çok sert ve çok kısa olup tekrar devam da edebilir dakika dakika takipteyim, hareketler sertleşti küt diye batarsınız arkadaşlar kaldıraçlar düşük olsun, her ihtimali de göz önüne alarak işlem açın derim naçizane selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Cepten bakıyorum kimse sp 500 hakkında yazmamış. İlginç geldi.
    Çok değil de 1 ay oncesine kadar burada ahali sp500 çoktu çökecek BIST yerin dibine girecek pahalı zaten yazardı 😂

4.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    İş le Teb karşılıklı. Ben Tebin ve işin 1800 üzerinde satmasını(birinin şort artırmasını diğerinin long azaltmasını) bekliyordum. Teb tamam da İş Vİopta alıp spotta biraz satmış.

Artık bugünkü zirvenin üzerinde kapanış bekleyeceğiz daha yukarısı için piyasa da gelişmeler normal, bugün şortlayanlar biraz nefes almıştır. İzleyip görelim. %20 poz azaltımı yaptık. Eski zirveye kadar düşüş normal bana göre

Biraz bekleyip gerekirse malı boşaltırız. İşyat, Garanti, Teb aynı öküzün 3 bacağı, 4 bacak?

Yatırım tavsiyesi değildir.

Dolar bazlı yine düşen trend dewam ediyor kıramadı

Yada ne bileyim ben teknik meknik bilmem banane

5.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Dolar bazlı yine düşen trend dewam ediyor kıramadı

Yada ne bileyim ben teknik meknik bilmem banane
    Dolar bazlı arasıra bakarım. Evet bence dikkate almak lazım. İşteyim akşam bakacağım.
    Ama dolar 2 artıyorsa sen 6 kazanıyorsan dolara karşı 3 kazanmışsın demektir.

Dolar bazlı bist100 1.97, Viop 2.400 olabilir miyiz?

6. APS' de yaklaşık 31.200 kontrat azalma var bugün...

TOTAL APS' nin yaklaşık %5' ine tekabül ediyor, azımsanacak bir rakam değil...

Bugünkü anlamsız düşüşü açıklıyor bence...

7.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Çok değil de 1 ay oncesine kadar burada ahali sp500 çoktu çökecek BIST yerin dibine girecek pahalı zaten yazardı ��
    geçen ay olmadı ama bu ay sp500 çoktu çökecek BIST yerin dibine girecek
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    APS' de yaklaşık 31.200 kontrat azalma var bugün...

TOTAL APS' nin yaklaşık %5' ine tekabül ediyor, azımsanacak bir rakam değil...

Bugünkü anlamsız düşüşü açıklıyor bence...
    Bence dikkate alınması gerekir. İşyattan alan KY'mi ama spotta para girişi var. Redkit gibi silahı çekeceğimiz zamanı bekliyor olacağız. Birileri demek ki kol kesti yukarı aldı, bunu gören longçularda kar satışı yaptı.
    Bunu izlerken hisse vadeli pozisyonlara da bakmak lazım. Burada 10.000 poz açmış olabiliyor. Ama hisse vadelilerde 30000 satıyor şerrolar.

Devamı nasıl olacak izleyeceğiz.

Sayfa 523/1003 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •