Artan

294,50 9.99 09:55
48,50 9.98 10:06
41,42 9.98 10:06
29,60 9.96 10:06
21,66 8.52 09:55
Artan Hisseler

Azalan

29,16 -10 10:06
138,90 -9.98 10:06
10,53 -9.92 10:06
34,00 -6.28 10:00
259,50 -5.98 10:00
Azalan Hisseler

İşlem

1.257.091.220,60 10:06
658.767.035,80 10:06
585.451.834,25 10:06
478.298.773,00 10:06
443.163.020,89 10:06
Tüm Hisseler
Sayfa 250/376 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 3006 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: KOZAL - Türk Altın İşletmeleri A.Ş.

1. Ne söylenir ki artık. Bizler, dövizin artacağını bile bile paramızı dövize yatırmamışız. Yüzde yirmileri gören faizlere yatırmamışız.Ne olduğu belli olmayan ülkeye hiç bir faydası olmayan kriptolara yatırmamışız. Çoluk çocuğumuzun rızkından artırdığımızı , ülkemiz demiş ülkemizin değerlerine yatırmışız. Ama artık iyice anlıyorum ki yalnış yapmışız.. Kendi adıma hakkımı haram ediyorum,madem ki hisse sahibiyim, hissem nispetinde benim olanı bana sormadan çarçur edenlerden iki cihanda da davacıyım........

Alıntı Originally Posted by furki Yazıyı Oku
    Ne söylenir ki artık. Bizler, dövizin artacağını bile bile paramızı dövize yatırmamışız. Yüzde yirmileri gören faizlere yatırmamışız.Ne olduğu belli olmayan ülkeye hiç bir faydası olmayan kriptolara yatırmamışız. Çoluk çocuğumuzun rızkından artırdığımızı , ülkemiz demiş ülkemizin değerlerine yatırmışız. Ama artık iyice anlıyorum ki yalnış yapmışız.. Kendi adıma hakkımı haram ediyorum,madem ki hisse sahibiyim, hissem nispetinde benim olanı bana sormadan çarçur edenlerden iki cihanda da davacıyım........
    Ancak orada olabiliyoruz zaten.Ölünce

Hukuk yada adalet kendine munhasır oldu bu dönemde.

Aktiflerin değilde yıllık karın %1,5 olsa diyeceğim onuda mok ederler.

Temettü bize vermez gelene gidene dağıtır parayı.

Gerçekten okulmu birde bu sorgulanmalı.Yoksa başka yerlermi?

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Bofa bu olayı nasıl biliyor yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Bofa varlık fonu çoğu zaman.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Bofa varlık fonu çoğu zaman.

Benim bildiğim bank of ( bofa) takaslardaki citibank la alakalı, çünkü alım satımları citibank takasları ile örtüşüyor. Varlık fonunun ise yatırım finansman, halk ve zıraat ile çalıştığını duymuştum. Ancak tam olarak hangisi doğrudur emin değilim...

Bir kaç kurumdan yapıyor.
    Ama bofa son 6 aydır bir numarada..
    Borsayı yabancı üzerinden kontrol ediyor.
    Yabancı takarsın çoğu varlık fonunun.
    Önce citiye aktarıyor.
    Sonra onun da yerli ayağı kurumlar var.
    Bofa satar ak alır
    Film sürer durur

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. kozal yatırımcısıyım. bir önceki yatırım hissem *********bıst tarafından boşu boşuna kot dışına alındı. ülkemde borsa yatırımcısı olmak cok zor. geçmiş yıllarda duzenli temettü dağıtan kozal şirketi son yıllarda yaşanan hukuki problemler gerekçesiyle (?) temettü dağıtma kararı almıyor. genel kurul yapılmasında hukuki engel var mıdır ? bağış kararı alabilen şirket yönetimi kar payı dağıtma kararı alabilir mi ? şirketin son yasal durumu sahiplik anlamında nedir ? sahibi devlet ise yatırımcı olarak genel kurul yapılması için nereye basvurabiliriz ?

8.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    kozal yatırımcısıyım. bir önceki yatırım hissem *********bıst tarafından boşu boşuna kot dışına alındı. ülkemde borsa yatırımcısı olmak cok zor. geçmiş yıllarda duzenli temettü dağıtan kozal şirketi son yıllarda yaşanan hukuki problemler gerekçesiyle (?) temettü dağıtma kararı almıyor. genel kurul yapılmasında hukuki engel var mıdır ? bağış kararı alabilen şirket yönetimi kar payı dağıtma kararı alabilir mi ? şirketin son yasal durumu sahiplik anlamında nedir ? sahibi devlet ise yatırımcı olarak genel kurul yapılması için nereye basvurabiliriz ?
    Genel kurul yapılmasında hukuki engel olmadığı gibi TTK uyarınca zorunlu. Bunu SPK'ya yazdım genel kurul yapılmamasının yasal dayanağı nedir diye zira TTK genel kurul yapılmasını zorunlu tutmuş, yapılmaması için yasal bir dayanak lazım. Gelen cevabı burda paylaşmıştım. SPK diyorki bana sorma git şirkete sor. Şirkete sorarken de internet ortamında değil bizatihi yazılı olarak müracaat et dedi. Temettü dağıtımına giderse dağıtılacak temettü ipeklerin doğrudan eline geçmeyecektir. Zira temettü koza metal ve ipek A.Ş ile borsada işlem gören payların sahiplerine gider. Yanılmıyorsam fetöcülerin doğrudan payı %0,8 gibi bir imtiyazlı pay. Bu paya düşen temettüyü de ingiltereye götürdükleri paralardan kaynaklı alacağa mahsup edebilirsin veya doğrudan buna el koy vermek zorunda değilsin, adamın hisslerine el koyabiliyorsun da temettüye mi el koyamıyorsun değil mi? Bağış yapılabilmesi için genel kurulun limit belirlemiş olması gerekir, bunun için de genel kurulun toplanması ve karar alması gerekli. Temettü dağıtımı içinde genel kurul şart. Buna rağmen bağış yapılıyor, ama iş temettüye gelince yok. Kapta açıklama yapılıyor efendim bağış aktifin bilmem şu kadarı kadar (yanılmıyorsam %1,29), daha önce fetöcüler %'ine kadar kullanmıştı demeye getiriyor. İyi de fetöcüler bu bağışı genel kurulda limit belirlemeden yaptılar diye bunlar hakkında suç işleniyor diye SPK dava açmadı mı. Şimdi aynı suç yine işleniyor niye dava açılmıyor. Üstelik fetö döneminde suç davası bu yasak tebliğle düzenlenmişken yani tebliğe aykırılıktan açılmıştı. Sonrasında bu yasak kanuna alındı. Şimdi net bir şekilde suç işleniyor ama SPK sessiz. Ayrıca gelmiş efendim yaptığımız bağış aktifin %1,29 çok da büyük değil demeye getiriyor, kardeşim 5 yıldır kar dağıtmıyorsun bu nedenle aktif 2,2 mlr'dan (2016/1 çeyrek)5 katına artarak 10,4 mlr gelmiş. sen benim geçmiş yıl karlarımdan da harcıyon demekki. Kaldı ki aktif büyüklükleri itibariyle aç borsadaki şirketlerin her birine bak kim bu kadar bağış yapıyor. Altın üretim miktarın azalıyor hissenin değeri düşüyor sen gelmişsin ben bağış yapıyorum diyorsun. Babanızın parası mı bu. Şirketin sermayesi kendilerine ait olmuş olsa vböyle bağış yaparlarmıydı veyahut çıkarıp ortaya koysunlar bugüne kadar ortakları oldukları şirketlerden hazine kurumlarına ne kadar bağış yaptıklarını. Görelim kendi ceplerinden ne kadar bonkörler. Üstelik biz kendi cebimizden de yaptıklarımızı da bahsetmiyoruz.

Sayfa 250/376 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •