- 

Raysg - 14.10.2021 - Günlük 

Bugün Kalkış hacimi 553.000 lot , en az günlük 1.300.000 lot - 1.500.000 geçmişte olan ... ( yaşananlar )
 bir hissenin yükselişe geçmesi için üç gün üst üste yükseliş takip edilir , istikrarlı hacim şart . Keskin geri dönüşler tehlikelidir ...
 Alış , satıştan fazla olmalı ,
 Örneğin bugünkü alışın neredeyse %85'i ni tahtacı kendi cepten karşıladı ,,,
 ( %65 alış - %35 satış )

İnvestte >>> aldım , sattım , tavan, bugün girdim , boğa moğa , ele verme , bunlara itibar edip hareket etmeyin ,, unutmayın : gerçek dürüst yatırımcı aldığını , sattığını asla söylemez hele hele ağzından tavan kelimesi çıkmaz 

Alttaki günlük grafiği büyütün geçmiş hareketlerine bakın ...

Raysg - 14.10.2021 - Haftalık

Son düzenleme : İzmir; 14-10-2021 saat:  21:30.

- 

Unutmayın hergün hisse alım satımında , tahtayı kontrol eden ( tahtacı ) kendi alıp kendi satar ,,  yani gün içinde istediği zaman lot sürüp hisse fiyatına talep yaratır , istediği zaman yine cepten hisse satışı yapıp hisse fiyatını düşürür , ( sahte alım ve satım ) 
 ....  normal vatandaş gibi alım satımda tek kuruş masrafları olmadığı için , gün içinde diledikleri kadar işlem yapma imkanları var
 Şöyle düşünün borsada tahtam var , sabah açıyorum tahtayı , hisseyi yükseltmek için kendim başka hesaptan alıyorum , yükseliyor , yine ayrı hesaptan hissemi satıyorum , hisseyi düşürüyorum ,, ama başkası gözünde  alım satım yapılıp , çoğalmış görünüyor ,, ( hareket görünüyor )
 Tahtada gördüğünüz o 1-1 -5-2 lotlarını tahtacı hisseyi aşağı yukarı almak için kullanır ,,

Sonuç : hisseyi alan ve satan tahtacının kendisidir . ( elinde boşta milyon lotlar olur , bunları hisseyi hareketlendirmek için istediği zaman çeker veya tekrar sürer )  

- 

Her gördüğünüze , her yoruma , yazılana , inanmayın , aşağıdaki örneğe dikkat edin , şahısın bugün yazdığı  yorumlar , farklı farklı hisse başlıklarına , hisse pazarlama   

Bu şahıs  gibi çok örnek var ..  daima  geçmiş yorumlarına bakıp , öyle değerlendirin.

Çok Dikkatli olun !!!

Son düzenleme : İzmir; 15-10-2021 saat:  10:49.

- 

Şirket bilançoları açıklarken ,, şaibeli sunuyor ,, 
 Örneğin en son gelen 9 aylık bilanço 51,5 trilyon ( eski paraya göre )  aylık 5.5 trilyon'a gelir ,,
 Ama banka veya kurum  hisse verilerinde net karı 51 trilyon yazıyorlar , hatalı normalde tüm bilançolar kap'a sunulurken 3 aylık olur ,,
 ... ama bu şirket kendini olduğundan daha zengin gösteriyor ,, ( bazen 9 ay , bazen 6 ay )   Komplekse benziyor ,,,
 Aklı sıra patronlarına iyi görünme telaşı ,bak çok  kar yaptık , işçi takımı zam alma telaşında ,, ( ! )
 Çakallar ,,,
 Bazı insanlar da yapar  cebinde beş kuruşu olmaz , ama makyajı , giyimi fulldur ,,
 aslında İçi boş ,, tenekedir

Raysg - Aylık Grafiktir ,,  10.11.2021

Alttaki grafik ise Günlük ,,,  Raysg - 10.11.2021

- 

Raysg - 18.11.2021 - Günlük Grafik 

Son üç gündür tahtadaki tüm alım ve satımlar , sunidir , yok doce yok Marliyn moore alıyor vb satıyor diyen şebeklere inanmayın ...

Arkadaşlar...  tahtayı yönetenin elinde 2 milyon lot var bu lotları farklı yerlerden kendisi bir taraftan alır , diğer taraftan satar , aldığı sattığı işlemler için tek kuruş masraf , komisyon vermez ,,
 Bu tezgahı bilmeyen aaa biri aldı aaa Doce aldı der çakal ,,  doce diyen çakalın yardımcısıdır ,,
 Kendisi yukarıdan satmak için gazlar , hisseyi yukarıdan satıp aşağıdan yeniden almak için ortaya algı yapar ,, pij
 Velhasıl tahtacı akşama kadar bazen otomatik al sata bağlar ,,  günü tamamlar , durum bu ,, ( tüüüm alım ve satımları kendi elindeki lotlarla  yapar )
 Arada bir iki kişi oltaya takılır ,,,

Tahtada Hiç kimse gerçek alıcı ve satıcıyı göremez , kendisinin dışında

Son düzenleme : İzmir; 18-11-2021 saat:  16:51.

- 

raysg'de harekete başlamış. Hayırlı olsun...

- 

- 

Raysg - 15.12.2021 

Kendilerine göre günlük al sat ortamı yapabilmek için hisseyi gazlayanlara dikkat ,,
 Biri mal girişi der biri topluyorlar der , inanmayın ...
 ... şu an tahtada tek başına tahtacı ( yardımcıları ile ) mal alıp satıyor , hacmide kendi oluşturuyor ,
 Garan dan alıp iş ten satıyor , veya Ak tan ,,
 Bunun tam tersi yorumlara asla inanmayın ,,  o kişiler kötü niyetlidir

Gönderi Kuralları
				Gönderi Kuralları

- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-  
Forum Rules

Yer İmleri