Sayfa 153/218 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Dikkatle ...
    Hayat hoş gerisi boş

2. Ayvagübaak yegenim sana oku dedim ..gittin o kadar kitap arasında "FIRINCININ KIZI" kitabını okudun ..müzik dinle dedim "APAÇİ" dinledin ,Film izle dedim .."Emmanuelle - Hisli Duygular" serisini izledin ...Tarih dedim ..."CALİGULA 1979 İZLE" yi izledin ...Felsefe dedim ..."TAO 101 " okudun ...ooolm dine imana gel ..akıllı ol ..akıllııı ollllllllllllllll ...

Hayat hoş gerisi boş

abi bloomberkin ekonomik evliyaları ,dolar bazlı ucuzmusus daha yukarda yer varmış diyo ....peki hissen var mı ...yok..burdan alırmısın... hadi len...istoplu al...böbreğin birini verirsin...küresel risk iştahı artmis...o kadar pare basinca tabe adam nereye sokçagını bilmiyor...küresel ejderfalara dikkat edin ...bunların canı sikılır başka yere uçar...bunlara güvenip kimseye kafa tutmayın...nerden biliyon taht oyunları...petrolün gozu toprağa bakıyo ...bu taklayı attı mı bunun öteki arkadaşları da atıyo ...gecen önceki yıl düstugunde ereglide kucaktaydık abı biraz sevdi...abi çok bilenleri bosverrinnn...kendi minik aklınız yeter...borsada fırsatlar bitmez ama nakit paran varsa...daldaki kusu bosver...önemli olan kaybetmemek...nasıl olsa bi gun kazanırız...saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ayvagübaak yegenim sana oku dedim ..gittin o kadar kitap arasında "FIRINCININ KIZI" kitabını okudun ..müzik dinle dedim "APAÇİ" dinledin ,Film izle dedim .."Emmanuelle - Hisli Duygular" serisini izledin ...Tarih dedim ..."CALİGULA 1979 İZLE" yi izledin ...Felsefe dedim ..."TAO 101 " okudun ...ooolm dine imana gel ..akıllı ol ..akıllııı ollllllllllllllll ...

abi bloomberkin ekonomik evliyaları ,dolar bazlı ucuzmusus daha yukarda yer varmış diyo ....peki hissen var mı ...yok..burdan alırmısın... hadi len...istoplu al...böbreğin birini verirsin...küresel risk iştahı artmis...o kadar pare basinca tabe adam nereye sokçagını bilmiyor...küresel ejderfalara dikkat edin ...bunların canı sikılır başka yere uçar...bunlara güvenip kimseye kafa tutmayın...nerden biliyon taht oyunları...petrolün gozu toprağa bakıyo ...bu taklayı attı mı bunun öteki arkadaşları da atıyo ...gecen önceki yıl düstugunde ereglide kucaktaydık abı biraz sevdi...abi çok bilenleri bosverrinnn...kendi minik aklınız yeter...borsada fırsatlar bitmez ama nakit paran varsa...daldaki kusu bosver...önemli olan kaybetmemek...nasıl olsa bi gun kazanırız...saygılar
    Degerli hocam, Krt'de Cingirakli Yalcin Hocam var.

Aynen benim soyledigimi soyluyor. Hazar'dan Akdeniz'e kadar Kürt Koridoru.

Jeopolitik aleminde bunu ilk soyleyen benim.

Suan tvde sakin kacirmayin....

5. Hocam vallahi o yazdiklarinin icinde bir tek Caligula'yi izledim...

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Degerli hocam, Krt'de Cingirakli Yalcin Hocam var.

Aynen benim soyledigimi soyluyor. Hazar'dan Akdeniz'e kadar Kürt Koridoru.

Jeopolitik aleminde bunu ilk soyleyen benim.

Suan tvde sakin kacirmayin....
    Abi adamlar burayı okuyor...ondan sonra tv de...köşe yazilarinda...biz boşuna mi fanatik iz...şöhretin sınırları aştı...sen küresel bir falcisin abi...ama onun kadar ünlü olma ...garibim çok hapis yattı hemde boş yere..

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Deve tuzagi abi...Borsa aleminde bunu ilk soyleyen yine benim.

8. http://www.aksam.com.tr/guncel/emekl...i/haber-635822

Manisa’da askerlerin yediği yemekten zehirlenmesinin sebepleri araştırılırken Balyoz kumpasında adı geçen ve görevinden istifa eden eski Deniz Harp Okulu Komutanı Emekli Tuğamiral Türker Ertürk’ten korkunç bir iddia geldi. Ertürk, sosyal medyada paylaştığı bir mesajda FETÖ’nün zehir taktiğine dikkat çekti. Ertürk, askerlerin zehirlenme olayları için FETÖ’nün kaos yaratma taktiği dedi.

x
    Balyoz kumpasında adı geçen ve görevinden istifa eden eski Deniz Harp Okulu Komutanı Emekli Tuğamiral Türker Ertürk de FETÖ'nün zehir taktiğine dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda Ertürk, "Gıda zehirlenmesi yapmak FETÖ'nün eski taktiğidir, itibarsızlaştırma saldırısı yaptığı komutanların birliklerine karşı! Gıda zehirlenmesi saldırılarının arkasında FETÖ olabilir. Kaos yaratmak için. Yuvalandıkları yemek şirketleri ile" ifadelerini kullandı.

Sayfa 153/218 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •