Sayfa 213/1002 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

https://twitter.com/emrah_parlan/sta...325392896?s=20

Morgan Stanley Capital International (MSCI), Türkiye'yi kasım ayında “gelişmekte olan ülkeler” grubundan çıkarıp Togo ve Sri Lanka gibi ülkelerin yer aldığı “sınır ülkeler” kategorisine alabilir

Kasım 11-12'ye gelmiş bulunmaktayız. MSCI, endeks güncellemesi ile Türkiye'yi “gelişmekte olan ülkeler” grubundan çıkarıp, daha düşük bir gruba dahil edebilir. Bu olumsuz risk linkte de görülebileceği gibi bir süredir konuşulmaktadır

şimdi işin yoksa togo sri lanka endeksini ara bul takip et

bu bisko var ya adamı verem eder

https://twitter.com/tele1comtr/statu...899759621?s=20

t anju Özcan: Yabancıların nikah ücreti 100 bin TL olacak

"Yabancı uyruklular Bolu’da evlenmesin, Bolu’ya yerleşmesin, Bolu’da çoluk çocuk sahibi olmasın diye bu düzenlemeyi yapıyoruz

hehheh zamlar hep bize gelcek ama nikahı başka ilde kıyar

bunlar bu kadar da salak olamaz

Çalışma ve Sosyal Güvenik Bakanlığı : Bakanlığımızın öncelikli gündeminde EYT ile ilgili bir çalışma bulunmamaktadır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

abi çalışmayı dış işleri yapıyo galiba kahkah

millet de eyt bekliyo kahkah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,006
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Çalışma ve Sosyal Güvenik Bakanlığı : Bakanlığımızın öncelikli gündeminde EYT ile ilgili bir çalışma bulunmamaktadır.
    Bunlardan gelecek Allahtan gelsin diyeceğim,ama oda unutmuş galiba benim yerime oynayanlar var diye,saldım çayıra mevlam kayıra,galiba biraz ironi oldu...Neden ironi çünkü hak arama bu ülkede tarihe karıştı,bazen insaflı hakimler çıkıyor korkarak bazen halk lehine kararlar veriyor ve sonları malum.Bir davam vardı savcı şöyle bana nasihat verdi Allaha havale edin,Yine döndük başa dimi,ben havale edersem yasalar ne işe yarar,zaten yasalarada giydiriyorlar,Bohçalı ne diyor Anayasa mahkemesi kapatılsın diyor,fikri kimden alıyor zattan,zat ne diyordu ben tanımıyorum sizde tanımayın,resmen başım döndü dimi ya,bu düzen değişmediği sürece en iyisi değişene kadar herşeyi unutmak lazım,ne kadar uğraşırsak olmuyor işte

eylül ayı cari denge 1.65 milyar dolar fazla verdi

merkez başganı cari fazlayla enflasyonu bitircem didi

hoca nasrettin göle maya çalıyo ya

aynı kafa

ya tutarsa kahkah

8. 1.5 yıl önceki haber !!!
     Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    https://twitter.com/emrah_parlan/sta...325392896?s=20

Morgan Stanley Capital International (MSCI), Türkiye'yi kasım ayında �gelişmekte olan ülkeler� grubundan çıkarıp Togo ve Sri Lanka gibi ülkelerin yer aldığı �sınır ülkeler� kategorisine alabilir

Kasım 11-12'ye gelmiş bulunmaktayız. MSCI, endeks güncellemesi ile Türkiye'yi �gelişmekte olan ülkeler� grubundan çıkarıp, daha düşük bir gruba dahil edebilir. Bu olumsuz risk linkte de görülebileceği gibi bir süredir konuşulmaktadır

şimdi işin yoksa togo sri lanka endeksini ara bul takip et

bu bisko var ya adamı verem eder
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 213/1002 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •