Sayfa 603/1003 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. https://twitter.com/Kukicat7/status/1458862895240990725

brezilya devlet başkanı bolsanaro ve dünya sağlık örgütü başkanı adhanom arasındaki g20 zirvesindeki enteresan diyalog-

dsö başkanı aşının covid bulaşını engellemediğini söylüyor, çift doz aşılıların da ölüyor olmasını -olabilir diye karşılıyor.. bolsanaro, önce brezilya devlet sisteminden şikayet ederek, eyalet vali ve belediye başkanlarının kendisini dinlemeyerek kafalarına göre aşı zorunluluğu ve çocuklara aşılama baskısını yaptığını, elinin kolunun bağlı olduğundan şikayet ediyor.. ne zaman aşı hakkında sorgulayıcı bi tavır gösterseler, bütün medyanın bunu -fake news diyerek elimine ettiğini falan söylüyor

sonra dsö başkanından çocuklara ve gençlere aşı yapılmasına gerek olmadığı söylemini alıyor -işte dsö başkanı çocuklara aşı yapılmamasını söyledi diye, ş*refsiz basın bunu da yazın " diye bitiriyor söyleşiyi

bu arada, iskandinav ülkelerinden sonra almanya ve fransa da 30-yaş altına mRna aşısı yapılmasını yasakladı

https://www.forbes.com/sites/roberth...h=287905282a8a

2. İlk kez elimdekileri azalttım ve 180.500 kısa açtım...
    Hoşuma gitmedi...

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

bu arada, iskandinav ülkelerinden sonra almanya ve fransa da 30-yaş altına mRna aşısı yapılmasını yasakladı

https://www.forbes.com/sites/roberth...h=287905282a8a
    Doğruysa çok önemli haber. Forbes atmasyon yapmaz değil mi? Bilgi kaynağı nedir acaba?

Koza madenleri almanlarındı
    Almanlar zamanında fetö ve ulusalcılar hem mahkemeden hemde köylüleri ayaklandırdılar.
    Almanlar kovulup fetöcülere verildi bedavadan.
    Sonra fetö mahkemeleri önünü açtı köylülerde görüldü.servete konuldu..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Avrupa Birliği, Polonya-Belarus sınırında yaşanan göçmen krizi için Türkiye ile anlaştı.

6. Şunu anlayın artık;

- Aşı olanlar hastalığa yakalanmıyor.
    - Yakalansa da hafif atlatıyor.
    - Hafif atlatmasa da hastaneye düşmüyor.
    - Hastaneye düşse de yoğun bakıma kaldırılmıyor.
    - Yoğun bakıma kaldırılsa da ölmüyor.
    - Ölse de vadesi dolduğundan ölüyor.
    - Öldükten sonra da cehenneme gitmiyor, duyarlı vatandaş olduğundan direkt cennete gidiyor.
    - Cehenneme gitse de fazla kalmıyor, bi uğrayıp çıkıyor (özellikle 4 dozlular tabi).
    - Cehenneme bi uğrayıp dönemese bile fena muamele görmüyor.
    - Fena muamele görse bile kısık ateşte görüyor.

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Doğruysa çok önemli haber. Forbes atmasyon yapmaz değil mi? Bilgi kaynağı nedir acaba?
    Benim anladığım sadece biontech öneriyoruz. Moderna olmaz diyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Bu Garanda var bir kaşıntı ama du bakalım... daha bilanço da göndermedi değil mi bunlar

Sayfa 603/1003 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •