Originally Posted by *Bozkurt 6.36 dan isc ye bi jeton salladım. Bi jetonda ben atayım ama stop neresi sayın Bozkurt
Originally Posted by ENGRANDMASTER Bi jetonda ben atayım ama stop neresi sayın Bozkurt Tek jeton olduğu için stop yok abi,düşerse kazanacan, düşmezse hamal gibi taşıycan
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Tek jeton olduğu için stop yok abi,düşerse kazanacan, düşmezse hamal gibi taşıycan tamam bende taşırım peki palaya kaçtan geri verecez.
Originally Posted by ENGRANDMASTER tamam bende taşırım peki palaya kaçtan geri verecez. cigara parası çıkınca veririz abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
pala neden hala almıyor ki madem ralli var... Hemi de dowun palası destek atmışken.
Originally Posted by *Bozkurt cigara parası çıkınca veririz abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda Ok 3 günlük cigara parasına bende veririm. malum yarın , öbürgün para dağıtmayacaklar.
Originally Posted by ENGRANDMASTER Ok 3 günlük cigara parasına bende veririm. malum yarın , öbürgün para dağıtmayacaklar. Bugün de bize dağıtmıycaklar gibi duruy, lönkcülere dağıtacak ellam
Originally Posted by *Bozkurt Bugün de bize dağıtmıycaklar gibi duruy, lönkcülere dağıtacak ellam Belkim akşam pazarı ucuzluğu olur.
Forum Rules
Yer İmleri