Sayfa 613/1003 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abd çökmek üzere.

ama sanki ordaki yükselişler iyice kanıksanmış gibi. kimse düşeceğine ihtimal vermiyor.

1-2 yazayım dedim jastan başka kimse bakmıyor.

izleyelim bakalım.
    ABD borsalarının şu ara çökmesi benim için mucize olur. O derece beklentim dışında. Bırakın çökmeyi, 34950 altına sarkması bile mucize olur bana göre.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sizinle ayni noktadayim

oncelikle %6.2 enflasyon onlari enteresan noktaya goturecek

varlik fiyatlari balon otesi noktada iken hemde
    Mart 2022 başından itibaren bu düşünceye katılırım ama öncesinde kesinlikle aynı düşüncede değilim.

Biz yunanı askeri yönden denizde sıkıştırınca abd ordu yığdı yunana şimdi.
    Tüm dengeleri tersine çevirdi.
    Şimdi bizimkiler ağlıyor.
    Azıcık akılı olup uzağı görmek lazım...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Mart 2022 başından itibaren bu düşünceye katılırım ama öncesinde kesinlikle aynı düşüncede değilim.
    Benim dusuncem direkt cokme degil ama sonu mecburen oyle olacak. oncelikle kisa satislar baabinda konuyu degerlendiriyorum dow icin.
    burda ise kisa bir realizasyon ardindan 1800 hatta belki 2000 hedefimi koruyorum daha once ifade etmistim

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    ABD borsalarının şu ara çökmesi benim için mucize olur. O derece beklentim dışında. Bırakın çökmeyi, 34950 altına sarkması bile mucize olur bana göre.

Sayın Jas, Dax'ı hiç inceleme fırsatı bulabildiniz mi..?
    İlginç bir görünüme sahip, özellikle son zamanları..Yukarı zıplamaya hazırlanır bir görüntü var gibi, ABD'ye göre daha net sanki...
    Dow ise en azından bir 35.300-500 arasına çekilmek ister gibi..daha aşağısı (35.000) sizin de dediğiniz gibi sıkıntı olur.

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Sayın Jas, Dax'ı hiç inceleme fırsatı bulabildiniz mi..?
    İlginç bir görünüme sahip, özellikle son zamanları..Yukarı zıplamaya hazırlanır bir görüntü var gibi, ABD'ye göre daha net sanki...
    Dow ise en azından bir 35.300-500 arasına çekilmek ister gibi..daha aşağısı (35.000) sizin de dediğiniz gibi sıkıntı olur.
    Sn Karatay,
    Dax beni en çok şaşırtan endeks oldu son 3-4 gün içinde. Dow, sp500 ve Nasd.q gibi güzel bir 4.dalga realizasyonu yapmadı ya da çok anlamsız bir realizasyon oldu. Bunu da, doğru mu yanlış mı, başka bir nedeni mi var bilemiyorum ama ben eurusd paritesindeki gerilemeye bağladım. Dxy endeksinde beklediğim geri çekilme ile gecikmiş bir realizasyon mu yapacak, yoksa Dow'un bundan sonraki ilk küçük realizasyonunda mı bunu gerçekleştirecek ben de merakla bekliyorum. Ama genel yön olarak ben yukarı hareketin devam edeceğini düşünüyorum.
    Dow'un 35125 civarına ineceğini (5.2 düzeltmesi) ben de bekliyorum ama önce yaşadığımız bu realizasyon sonrasında 5.1 zirvesine gidip ondan sonra buraya geleceğini düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn Karatay,
    Dax beni en çok şaşırtan endeks oldu son 3-4 gün içinde. Dow, sp500 ve Nasd.q gibi güzel bir 4.dalga realizasyonu yapmadı ya da çok anlamsız bir realizasyon oldu. Bunu da, doğru mu yanlış mı, başka bir nedeni mi var bilemiyorum ama ben eurusd paritesindeki gerilemeye bağladım. Dxy endeksinde beklediğim geri çekilme ile gecikmiş bir realizasyon mu yapacak, yoksa Dow'un bundan sonraki ilk küçük realizasyonunda mı bunu gerçekleştirecek ben de merakla bekliyorum. Ama genel yön olarak ben yukarı hareketin devam edeceğini düşünüyorum.
    Dow'un 35125 civarına ineceğini (5.2 düzeltmesi) ben de bekliyorum ama önce yaşadığımız bu realizasyon sonrasında 5.1 zirvesine gidip ondan sonra buraya geleceğini düşünüyorum.
    Teşekkürler...

Son zamanlardaki hareketleri gerçekten biraz kafa karıştırıyor, eski zirvesinin biraz üzerinde olması da diğer sıkıntılardan biri...Ama aşağı gelmek gibi bir niyeti yok gibi şimdilik..
    Dediğiniz gibi Dow'un bir sonraki ara düzeltmesiyle ancak yapacak gibi...

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Merhaba Sevgili forum ahalisi, bir sorum var eğer bilgisi veya fikri olan cevaplayabilirse çok sevinirim...
    Foroto vadelileri neden spot fiyatın altında işlem görüyor temettü mü dağıtacak?
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Merhaba Sevgili forum ahalisi, bir sorum var eğer bilgisi veya fikri olan cevaplayabilirse çok sevinirim...
    Foroto vadelileri neden spot fiyatın altında işlem görüyor temettü mü dağıtacak?
    19 Kasım Temettü verecek.
    Hisse başına 3,20 tl
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

Sayfa 613/1003 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •