Dolar gayme 3 liralara çıkmaya başladığında kayış kopmaya başlamıştı, imzamda ki 5 gaymeye çıktığında ise kayış kopmuştu zaten.
+ Suriyeli ve pandemi ise ortalığın ... koydu...
Dolar gayme 3 liralara çıkmaya başladığında kayış kopmaya başlamıştı, imzamda ki 5 gaymeye çıktığında ise kayış kopmuştu zaten.
+ Suriyeli ve pandemi ise ortalığın ... koydu...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
2001 deki borç yükünden çok daha fazlası var .
Fiyatlar anormal artıyor .
Dışarıda 20 tl ye kapanmadan önce antrekot yerdim şimdi 40 tl oldu .
Yemek ticketı ne oldu 20 tl ye balık yerdim 70 tl oldu .
Açıktın bir tost yiyin dedim 15 Den 30 oldu tost bu ya karın doyurmaz .
Bir çorba 13 tl pilav 8 lira
İnsanlara verilen ticket ne 400 tl .
eskiden yarısı artar markette alışveriş yapardım diye biliyorum üste bir o kadar daha koyacak veya evden sandöviç getirecek .
Tahmini 1-1.5 yil once gorulmesi gereken psikolojik bir deger goruldu aslinda. Nerede oldugu sorulagelen meblagin kabaca 3 te 2 si ile talep karsilanip zoraki tutulmustu. Ne gunlerdi ama. Arka kapilardan USD yagiyor, Swap musluklari sonuna kadar kisilip aciliyor, foreksci gevur itneler terbiye ediliyordu.
Tospik ağam zate foreks e tele yi sokmak
Zate başlı başına ayrı bi hata
Şimdi aç bah hele
Forekste iran riyali var mı ? Yok
E daha ne - girdin gi bele sistemin içine bi
Sistemde tabi sana giriyo (refleksif yani karşılıklı)
Ve çıhaman sonra döngüden
Ondan
Sanki mark yen yuan la kapışçaz da? Ralli şeysine pistine foreks e giriyok
Madeni paranın hurdası, kendisinden kat kat değerli oldu. Türk Lirası’nın geldiği son noktada 17,25 TL tutarındaki, bir kilo ağırlığındaki 5 kuruşluk madeni paranın hurdacıda alış fiyatı 40 liraya kadar çıkabiliyor
4 ay önceki fiyatı.!!!
Yatırım tavsiyesi değildir.!!
Kendime masallar.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yeni bir hükümet gelirse ilk yapacağı bu garantili proje sahiplerini çağırmak olmalı, bu işi tatlılıkla mı bağlayalım yoksa s.ke s.ke mi diye sormak olmalı.
Efendim Londra mahkemeleri, devlet adamın a. bir korki Londradan alacağı para ona sadaka gelir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri