Sayfa 40/170 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1358 madde; 313 - 320 arası.

Konu: ANACM - Anadolu Cam Sanayii A.Ş.

1. Foruma bak hiçbirşey bilmeyen acemi cahiller dolmus bu kagıt gidermı pekı borsada kazanmak böyle kolaymı %120 ptim yapmıs kagıdı kım alır hıcbırsey bılmeyen acemı sanırım. Zor iş ,

Alıntı Originally Posted by Tipi/38 Yazıyı Oku
    Yakında millet üşüşmeye başlar hareketi göre forumu ziyaret eder artık herkes bir akıl satmaya çalışır günlükçü hareketleri başlar o zaman da zaten iş işten geçmiş olur inşallah..
    bu forumda genelde fazla yazan olmaz.

3. 1.77 den 3.88 e gelene kdr kus ucmuyordu son 20 günde ipini koparan gelmıs , hıssede ayrıca nu var , negatif uyumsuzluk rsı

4.  Alıntı Originally Posted by mms Yazıyı Oku
    Foruma bak hiçbirşey bilmeyen acemi cahiller dolmus bu kagıt gidermı pekı borsada kazanmak böyle kolaymı %120 ptim yapmıs kagıdı kım alır hıcbırsey bılmeyen acemı sanırım. Zor iş ,
    sizin gibi uzmanlar geldi de geri mi çevirdik yiğidim, istediğin zaman gelir yorumunu yapabilirsin. burası kimsenin babasının malı değil. düşünceni paylaşırsın ama adam gibi saygılı bir şekilde...

5.  Alıntı Originally Posted by mms Yazıyı Oku
    1.77 den 3.88 e gelene kdr kus ucmuyordu son 20 günde ipini koparan gelmıs , hıssede ayrıca nu var , negatif uyumsuzluk rsı
    ipini koparanı bilmem ama sen ipini nerden kopardın onu anlayamadım..

6. ahaa.. ikinci SODA olmaya aday burası

buarada 1.77 lerde millet TRKCM, SISE derken ben burada ANACM diyordum ;)

7.  Alıntı Originally Posted by esiyok Yazıyı Oku
    ahaa.. ikinci SODA olmaya aday burası

buarada 1.77 lerde millet TRKCM, SISE derken ben burada ANACM diyordum ;)
    Evet dediğim gibi arının bal çıkacak çiçeği bulduğu gibi yavaş yavaş renklenmeye başladı bile inşallah iyi olacak her türlü düşünceye saygımız var mübarek gün insanların yanlış anlamalarına meydan vermeyecek yorumlar yaparsak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Tipi/38 Yazıyı Oku
    sizin gibi uzmanlar geldi de geri mi çevirdik yiğidim, istediğin zaman gelir yorumunu yapabilirsin. burası kimsenin babasının malı değil. düşünceni paylaşırsın ama adam gibi saygılı bir şekilde...
    size yazan üye diğer forumda bana heyecanlı demişti arası sıra ilginç yazıları vardır

Sayfa 40/170 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •