Sayfa 592/1002 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Cosmos abd de Ahmet nasuhi Ertegün kardeşlerin atlantic Records plak şirketinin takımıydı abd de soccer ayakla oynanan fitbol tutmadı takım ve lig battı gitti
    Cosmos o işlere bakmaz
    Cosmos güce bakar Alem buysa kıral sensin der
    Yoksa dünyada bu kadden kötülük fenalık liboşluk hampacılık yalamacılık ve yampiriklik lümpenlik entel dantellik vs
    Olurmuydu be ya
    Cosmos engelleme ve markaj yapardı ama yapmıyo

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Onun adı Ego
    Ankara belediyesi otobüsleri ego yani

Mesela abd niye 100 ülkede üsleri var ?

Çunki yahudi diyo ki
    Dünya bana ait
    E öyleyse tabi
    Dünyanın kontrolü içüüüünnn
    US army navy şart bu bir

İkiii - Dünya bnm dir derken
    Onu da radikalleri meşrulaştırıyo
    Herşey bizim filan falan bu hatta bizim kitapta geçiyo vs masallar

Üüççç - Diğer zenginlerde bu tip bi görüşe özeniyo ve diyo ki galiba
    Ulan ben ayrıcalıklıyım
    Bak bu kadar param var. Vs vs

Not
    Burda tabi öyle tuhaf hırsları olmuyan yahudi yada süper zengin her kimse onları tenzih ediyorum ama genel gidişat bu
    Sn Moruk,

Korkarım şu birkaç üye ile aranızda kullandığınız, 'kuşdilini' kimse anlamıyor, ben anlamıyorum en azından.

Rica etsem, bir defaya mahsus, bu forum üslubunu terk ederek normal dille yazar mısınız, benim yazdığımla sizin verdiğiniz cevap arasındaki alaka nedir?

Yani, memleketteki sahte dincileri, sahte ahlak timsallerini, her türlü sahtekarlığı ilüminatiye bağlamak da ne biliyim..

Bu insana mahsus bir şey, insan olmakla alakalı bir şey. Her ideoloji kendi burjuvazisini yaratır, her güç yozlaşırsa diktatörlüğe evrilir, her sistem eninde sonunda entropiye gider gibi bir şey bu...

Şu yeni başlayan diziler var, Vakıf ve Dune...izleyecem onları...Vakıfın ana teması bu; her sistem eninde sonunda kaosa gider, bu onun doğasıdır.

Falan filan inter milan, bakın sizin gibi bağladım, çünkü kaçtım, gezecekmişiz biraz

3. Guley gessing

Uslüp eyi

Istiyen okur
    Istiyen yada istemiyen- okumaz

O kaddaaaarrrr

Şikayetler yönetime
    Bittabi ordanda
    Sümenaltı
    Yaklaşımından ötürü bu kardeşime insan bu meçhul adlı kitabi eseri okumasını tavsiye ederim
    I suggest you to this brother according to his style reading the insan bu meçhul book

O sorduğun o bi yerde ki yanlışlığın sebebi
    Dedim
    O 5o TL verdin Ya
    O para yetmez
    Sorunun cevabı
    Anlaman içün
    Ha sen çoh eyi bi insansın o ayrı mevzuuu
    Son düzenleme : Moruk; 13-11-2021 saat: 15:01.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Guley gessing

Uslüp eyi

Istiyen okur
    Istiyen yada istemiyen- okumaz

O kaddaaaarrrr

Şikayetler yönetime
    Bittabi ordanda
    Sümenaltı
    Tavuk çiftliği .!!!
    Yumurta tavuktan mı?
    Yoksa tavuk yumurtadan mı.???
    Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.!!
    Kendime masallar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ben hiç para vermiyorum. Ikna olursam ekmek arası birşeyler alıyorum, ya da çorba yemek. Otogarda görürüm böylelerini..
    Bir defa metrobüs çıkışında yaşlı bir teyzeye para verdim. Teyze görevliyi görünce kaçtı. Bir sürü para dağıldı. Topladım arkasından koşturuyorum. Görevli döndü dedi ki bu kadın hiç bir şey yapmadan torba torba para topluyor. Sen ise sabah gidiyorsun gece belki saat 9-10'da evine gelebiliyorsun. Muhtemelen de gelirin bundan daha az. O gün bu gün para vermem. Verirsem de eğitime destek veren ÇYDD gibi yerlere veriyorum. En azından paranın gittiği yer belli.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bir defa metrobüs çıkışında yaşlı bir teyzeye para verdim. Teyze görevliyi görünce kaçtı. Bir sürü para dağıldı. Topladım arkasından koşturuyorum. Görevli döndü dedi ki bu kadın hiç bir şey yapmadan torba torba para topluyor. Sen ise sabah gidiyorsun gece belki saat 9-10'da evine gelebiliyorsun. Muhtemelen de gelirin bundan daha az. O gün bu gün para vermem. Verirsem de eğitime destek veren ÇYDD gibi yerlere veriyorum. En azından paranın gittiği yer belli.
    Ben de bu tiplere asla para vermem. Biri açım 2 gündür yemek yemedim dedi ve para istedi.
    Az ilerideki gevrekçiden kumru ayran aldım verdim.
    Yerde oturuyordu yanına koydu teşekkür bile etmedi. Neden yemiyorsun dedim. Sonra yerim diyor.
    2 gün aç olan adam direkt yerdi.
    Demem o ki ben de asla para vermem. İkna olursam yemek olarak veririm.
    Koca adamlar değil çocuklar önceliğimdir.

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Tavuk çiftliği .!!!
    Yumurta tavuktan mı?
    Yoksa tavuk yumurtadan mı.???
    Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.!!
    Kendime masallar.!!
    Aslanım sen şimdi trol halinle meydan okuma boşver
    O ukala da aynı
    Üç kuruş verince birine vicdanen rahatlıyo buraya yazıncada masturbasyon Ama hyt ucuzluyup herkez bonfile yemiyo
    Hyt sen gibi troller buraya gelmiyince anca düzelir
    Kah kah kah

Haber ne kadar dogru bilmiyorum ama ilginc.
    Viyana'da bir k.rhane cirolari %50 düstügünden dolayi asilama isine girmis.

https://www.dailymail.co.uk/news/art...customers.html

Sayfa 592/1002 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •