Sayfa 623/1003 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    biz antepliyik bizi bozar öyle şeyler

pazartesi memleketten koli geliyor ayıptır söylemesi baklava filan fıstık insanın 3 tane ablasının olması çok güzel bişey...koliyi doldurmuşlar, babamda sağolsun

abim olmadı o nedenle nasıl bir duygu bilmiyorum ama 3 ablam var dünyanın en şanslı insanlarından biriyim gibi geliyor...ne varsa kız evlatta var...erkekler hayırsız yav...
    Antepli dedin de,aklıma geldi..
    Üniversitede beraber okuduk. Yıldız'da.. Halil MAZICIOĞLU.. 2 dönem AKP Antep milletvekili oldu..
    Eksik olmasın yıllarca bayramlarda bana ayrı,babama ayrı Baklava ve fıstıklı kurabiye gönderirdi.Mukavva koliyle..
    SEÇ otobüsüyle gelir, plakasını verir, terminalden alırdık..

Rahmetli babası Doğan Amca, oğlum yiyen insandan zarar gelmez derdi..
    Genç yaşta vefat etti.. (sebebi malum çok yemek)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet bana da seç otobüsü ile gelirdi normalde koli ama bu sefer kargoya vermişler...kapıya gelsin diye...bizim orada evet insanlar boğazına çok düşkündür...çok yenilince sağlıklı olunacağını zannederler oysa işler hiçte öyle değil...ben antep'te doğdum büyüdüm ama ünv. ile istanbul'a geldik 26 yıl oldu...yeme içme alışkanlıkları değişti çokça...sebze ağırlıklı beslenme hayvansal gıdaları az tüketme v.s. vücutta asit üreten gıdalardan mümkün olduğunca kaçınmak ve az tüketmek lazım en başında KIRMIZI ET geliyor...biraz ters geliyor insana başlarda ama sonra alışıyorsun...brokoli, brüksel lahanası, pazı, kara lahana, turp filan yiyoruz yani

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Antepli dedin de,aklıma geldi..
    Üniversitede beraber okuduk. Yıldız'da.. Halil MAZICIOĞLU.. 2 dönem AKP Antep milletvekili oldu..
    Eksik olmasın yıllarca bayramlarda bana ayrı,babama ayrı Baklava ve fıstıklı kurabiye gönderirdi.Mukavva koliyle..
    SEÇ otobüsüyle gelir, plakasını verir, terminalden alırdık..

Rahmetli babası Doğan Amca, oğlum yiyen insandan zarar gelmez derdi..
    Genç yaşta vefat etti.. (sebebi malum çok yemek)

3. Dünkü haberi eksik vermişiz. Düzeltelim.
    Irak yemen suriyeliler binemeyecekmiş uçağa.
    Ab için muazzam bir hükümetimiz var.

Seçim öncesi ECB'de büyük bir swap ant. Yapsa tamamdır

https://twitter.com/eucopresident/st...h6ijyxN-Q&s=19
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Avrupa Birliği ve Türkiye arasında varılan anlaşmaya göre, Polonya sınırında yığılan ve AB ülkelerine gitmek isteyen göçmen baskısının azaltılması için Türkiye, Belarus uçuşlarında tek yön bilet satışına son verecek. Böylece Türkiye'den Minsk'e gitmek isteyenler çift yön bilet almak zorunda kalacak.

Thyye yarar heralde [emoji3]

4. Toz şeker stoğu ayçiçeği yağı zeytinyağı bal un hatta süt ürünleri stoğu yapın. Yakında karaborsa olur bazıları.

5. ABD tedbirini almış bizde her ne varsa bizi unutup Yunanistana bir sürü us açmış dedeagac başta olmak üzere. Karadeniz de sular ısınıyor İngiltere zaten Rusya ile düşman ABD yi de yanına aldı. Başta petrol gaz olmak üzere Rusya ya yarayanlarin fiyatı biraz düşer biraz çini sallasinlar. Koskoca çin o kadar nüfus en ufak bir sallantıda baya etkileniyor

Döviz gidiyor, Altın gidiyor, Endeks gidiyor..
    Aslan,ceylan,sırtlan ve zebra yan yana koşuyorsa orman yanıyor demektir
    (Afrika Atasözü)

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Döviz gidiyor, Altın gidiyor, Endeks gidiyor..
    Aslan,ceylan,sırtlan ve zebra yan yana koşuyorsa orman yanıyor demektir
    (Afrika Atasözü)
    2000 mi 2001 yılı mı neydi.
    Yine borsa döviz altın hepsi birlikte yükseliyordu.
    Sonra ne mi oldu ; borsaya çaktılar ve yarıştan koptu.
    Sonra faizler arttı.
    Dolar biraz düştü ve bir süre duruldu.
    Bakalım tarih tekerrür edecek mi?

8. Zero carb ..hocam ..zero carb ..
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 623/1003 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz