Sayfa 701/1002 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Ne önerirsiniz?
    Önerebileceğim tek şey riskli fonları minimum kademe yaparak almak.
    Örneğin 1 milyonluk toplam büyüklük için riskli fonlara ayrılacak miktarı 10 biner TL olarak zamana yayarak almak.

Düşsün alayım diye bekleyen kaybediyor.
    Alın 1 kademe bakın duruma

Ayrıca perşembe faiz inerse ben borsada da kurda da yükşelişin devam edeceğini düşünüyorum.

ABD borsalarında da çöküş falan değil ama ufak tefek düzeltmeler bekliyorum.

O yüzden düşsün, çöksün diye beklemek çok doğru gelmiyor bana.
    Son düzenleme : myfinans; 14-11-2021 saat: 18:23.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Örneğin 1 milyonluk toplam büyüklük için riskli fonlara ayrılacak miktarı 10 biner TL olarak zamana yayarak almak.

Düşşsün alayım diye bekleyen kaybediyor.

Ayrıca perşembe faiz inerse ben borsada da kurda da yükşelişin devam edeceğini düşünüyorum.

Böyle bir yaklaşım tarzı zaten baştan yanlış. MB sı 200 baz faiz indirimine gitmeden önce yılbaşına kadar kademeli olarak dolar ve euro alış staratejisi uygulamaya koydum. Yılbaşına yaklaşık iki ay gibi bir süre olduğu için zamana yayarak azar azar alma olanım vardı. Az miktar ilk dolar alışım 9.19, Euro yu ise 10.74 seviyesinden aldım. Sonra Faiz indirimi gelince dolar ve euro hızla artmaya başladı. Eski planımı değiştirerek ilk olarak bulduğum seviyeden doları 9,74 den euro yu ise 11.20 seviyesinden aldım.Artık son bir alım daha yapacaktım. Ama bu kez faiz indirimi sonrası piyasanın oturmasını bekledim. Çünkü kısa vadeli de olsa kurlarda geri çekilme bekliyordum. Geri çekilme olmasa da fark etmezdi. Önemli olan piyasanın oturması idi. Beş altı gün bekledim. Bu arada dolar 9.45, Euro ise 10.95 seviyesine gelmişti. Son almımı da gerçekleştirdim. Sonuç olarak dolar maliyetim 9.57, Euro ise 11.03 oldu.

Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Süper çalışma olmuş. Sağ olun arkadaşım.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

Düşsün alayım diye bekleyen kaybediyor.

Teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Yabancı banka ve Yatırım kuruluşlarının Kasım ve Aralık'ta 100'er baz puanlık daha indirim beklentileri ve 2022'de Dolar'da 11.7 seviye beklentileri nedeniyle elimde sadece tek yerli fon kalacak şekilde tüm yerli fonları satarak diğer yabancı fonlara dağıttım.

Son dağılıma göre;

Yerli
    AHI (%12)

Yabancı
    AES (%11)
    AFA (%11)
    GTZ (%32)
    IJC (%12)
    TGE (%11)
    TFF(%11)
    Merhaba,
    Niye TFF seçtiniz valör 4.
    YAY mesela valör 3 satışta...
    Saygılar.

Yabancı fonlara falan güvenmeyin.!!!
    Kendi birikiminizi kendiniz yönetin.!!
    BüyükResimde çok canlar yanacak.!!
    Kendime masallar.!!!
    Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba , umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir. Uzun zamandır yazmıyordum. Çünkü enflasyonist, - ki muhtemelen çok daha fazla enflasyonist ortama girdiğimiz bu dönemde yıllardır biriktirdiğim tasarruflarımı korumanın arayışı içindeydim.

Yatırım fonu yatırımlarımı 8 yıllık bir sürenin ardından sonlandırdım. Soğuk cüzdanda, sabit coinler yani dolar eşdeğeri usdt/usdc/tusd stake yapma tarafına kaydırdım tüm yatırımlarımı. Yıllık dolar bazında 16-17 gibi oranlar var.

Sevgiler.
    Şu stake olayını bir de biz öğrenseydik...

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    https://drive.google.com/file/d/1VAB...ew?usp=sharing

indirip excel ile açmak lazım, makro içerir
    en sonda XXX kalması lazım, bunun üstünde kalacak şekilde istediğniz kadar fon ekleyebilirsiniz

http://prntscr.com/1z4reht
    Teşekkür ederim. Çok güzel çalışma olmuş. Akıllı insanları çok seviyorum. Memlekete, millete , insanlığa çok büyük faydaları oluyor. Tebrik ediyorum.

Sayfa 701/1002 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •