borsanın lokomotifi için hisse alım kararı verilmiş... hisse tavan yapmış... burada tek satır bir şey konuşulmamış... enteresan... burası başka bir alemde galiba...
borsanın lokomotifi için hisse alım kararı verilmiş... hisse tavan yapmış... burada tek satır bir şey konuşulmamış... enteresan... burası başka bir alemde galiba...
Servetbey, verdiğiniz yanıt, benim şaşırdığım tuhaf durumdan daha da tuhaf olmuş... buranın başlığının yatırım fonları olduğunu elbette biliyoruz... ancat burada gayrımenkülden, dolardan, hisselerden, her şeyden konuşuluyor... yanıtınızı okuyan biri, burada sadece ve sadece fonların konuşulduğunu zanneder... üstelik, GARAN hisssesi, HSYF'lerin hemen hemen hepsinde olan bir hisse... bütün ekonomi kanallarının gün boyu sadece bu konuyu konuştuğunu düşünürsek, benim bunu yadırgamam gaye normal, sizin bu yanıtınız bence tuhaf... ben uzay istasyonundaki astronotların sağlık durumu burada neden konuşulmuyor diye sormamıştım... sorduğum ekonomi çevrelerinin, borsanın, fonların, BES'in, hemen hemen herşeyin tamamını ilgilendiren bir konuydu...
Yer İmleri