Sayfa 727/1006 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    An itibariyle şekere yüzde 25 zam hayırlı olsun
    Pazar gunu 6.25 lik kup şekeri 7.5 a aldım .10 lira olur yarın.

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Birde orda satinalma da yok kullanim olayi var
    model yenilenince yeni teli veriyorlar
    eskisini satmak ile ugrasmiyorsun filan
    Ufaktan ufaktan mülkiyetsizleştirme çalışmaları başlamış.

Almanya'da da iki tip ev satışı var diye hatırlıyorum yanlışsam birisi düzeltir. Arsasını kiraladığınız ev, bir de arsası size ait olan ev...

Eskiden çok kafaya takmazdım ama şu 2030/great reset geyikleri ile beraber düşününce şimdi canımı sıkıyor bu tarz gelişmeler.

Komunizm tüm hızıyla otobanda!

3. 1'den 2'ye, 4'ten 8'e nasıl geldiyse; 10'dan 20'ye de aynı şekilde gidebülü.

ytd

4. Avrupa'da Amerika'da i phone 500 600 dolarsa samsung xaoim vs lerde 200 300 dolardır.o zaman ABD ve eu da yasanyanlarda yine ucuz diye Samsung vs alıyorlar isim icabı 100 gurbetçi ile muhabbetim oldu bir tanesinin bile elinde iphone gormedim....arti demişsiniz ki arkadaşım bilgisayar mühendisi bla bla ...maaş artani ile iPhone alıyor.burada da bir maaşla iPhone alınır ..
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İşin kötüsü bu durumdan memnun olan da var:-)

Bu sayfa da bile iPhone olana zengin muamelesi yapan insanlar var.

Halbuki Avrupa ve ABD de insanlar her ay 1 iPhone alabilir maaşından.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Babuşçu sürekli kesin faiz 400 baz inecek diyor içerden bilgi mi alıyor nedir birde geçen bir tv kanalında inşallah tahminim tutar dedi full dolarda heralde

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Babuşçu sürekli kesin faiz 400 baz inecek diyor içerden bilgi mi alıyor nedir birde geçen bir tv kanalında inşallah tahminim tutar dedi full dolarda heralde
    Bu adam ne iş yapıyor ki bu kadar iyi biliyor...

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Babuşçu sürekli kesin faiz 400 baz inecek diyor içerden bilgi mi alıyor nedir birde geçen bir tv kanalında inşallah tahminim tutar dedi full dolarda heralde
    üstad içerdeki biliyo mu ki babşçu bilsin herkes bişey sallıyo kafadan herhangi bir matematiği yok bu işin yarın bi köşe yazarı da çıkıp dese ya kim adına çektiniz bu opr. diye ama sonra başgan olurum diye kimse sallamıyo.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ufaktan ufaktan mülkiyetsizleştirme çalışmaları başlamış.

Almanya'da da iki tip ev satışı var diye hatırlıyorum yanlışsam birisi düzeltir. Arsasını kiraladığınız ev, bir de arsası size ait olan ev...

Eskiden çok kafaya takmazdım ama şu 2030/great reset geyikleri ile beraber düşününce şimdi canımı sıkıyor bu tarz gelişmeler.

Komunizm tüm hızıyla otobanda!
    azdan az çoktan çok gider usta.

mesele orta direk kalmamak sanırım öğretmen maaşı bile asgariye yakınsıyor zengin ya da fakir olucan ki statün değişmesin uçurum açılmaya dewam.

Sayfa 727/1006 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •