Sayfa 698/1003 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    en yüksek 12,69 görmüş....idealde öyle görünüyor...pardon benim baktığım KASIM vadeli senin emir ARALIK mış...aracı kurumundan emir borsaya geç düşmüştür...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    arkadaşlar benim dün geceden yazdığım garan shortlar 12,95 görüldüğü halde neden gelmemiş...,

2.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Garanti BBV nin sahiplerinin kim olduğunu biliyoruz.!
    Senaryonun devamını siz çok bilenler yazsın.(ben bıktım artık)

YTD
    Sizi tebrik ederim Sn.KAPICI.Okuyarak araştırarak bilgi sahibi olunur.Kulakdan dolmaile ile değil.Yazmaya devam etmenizi dilerim.Saygılar.

3. Sistem 1928 al verdi, tabi 10 bin puan makasa al verdiğini nereden bilsin garibim, uymuyorum, işlem yapmıyorum bu ara vadelide. Bu hafta ne yapsam sanki zarar garanti gibi, spot takip vadeliye ara.

Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Bazı yazdıklarım silinmiş...!!
    Yazdıklarımın anlam bütünlüğü kayboldu.
    Bu ülkeye demokrasi 10 numara büyük gelir.!

YTD
    Kusura bakmayın viop başlığında Alakasız yazılarınızı sildiğimiz icin .. Bir de anlam bütünlüğü diyorsunuz ya gerçekten merak ediyorum bunu yazarken dur ben bunların akıllarıyla dalga geceyim diye mi yazıyorsunuz ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Sizi tebrik ederim Sn.KAPICI.Okuyarak araştırarak bilgi sahibi olunur.Kulakdan dolmaile ile değil.Yazmaya devam etmenizi dilerim.Saygılar.
    O burada ego mastürbasyonu yapıyor, kimseye zerre faydası olmaz...

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    en yüksek 12,69 görmüş....idealde öyle görünüyor...pardon benim baktığım KASIM vadeli senin emir ARALIK mış...aracı kurumundan emir borsaya geç düşmüştür...

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    xleş e yarar.

Aylarca banka dedim dinlemediniz bakın ne oldu

Şimdi sıra xleş de aha bura yazıyorum. Tabi her xleş değil, çok iyi bilançosu olan düzgün yönetilen güzel şirketler var. Ben onlara kaçar azar azar.
    Neo sen senelerdir banka diyorsun..

Yalnız bu işin komple poku çıkma noktasındayız artık..
    Bir bakmışsın komple tabana yapışmışız..

2000 sonu 2001 başı vari deli hareketler var..

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    matriks - bist - vadeli işlemler ve opsiyon piyasası - bist takas merkezi istastiki bilgileri...
    teşekkürler, faydalı bilgi

dünkü poz değişimi sadece -4 bin idi, oysa cumadan shortta kalanlar kontrat başına 1400 TL zarar yazdı, yani yoğun bi mecburi kapama olmuş olmalıydı.. bu olmuştur, olmaması mümkün değil, öyleyse dün çok yüklü yeni shortçu gelmiş piyasaya.. gelmemesi de mümkün değildi, zira olağanötesi bi makas oluştu

margin call saati bu sefer hakkatten çok kritik

Sayfa 698/1003 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •