Sayfa 41/805 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 321 - 328 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Allaha emanet olun , ben bi sure Algyo da olacam . Bu Sirket bi yere kacmio bu bunak ve kuklalarla
    üstadım sattığınız ve aldığınız hisselerde bol kazançlar olsun sağlıkla inşallah...

2. Sagolasin ortaklar , tekfende biraktim yari portfoyu ama su Dolar kurunda Algyo yu daha ucuz buldugum , degerlemeler dolarla oldugu icin yuksek kar yazma beklentimden dolayi oraya gectim . Bizden Kelepir bi kagit varsa da o bence . Artik Hangisi artarsa digerine gecerim Yari yariya bolduk bakalim . Bu mendebur yonetimden gercekten igrendim bekle bekle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    TKFEN
    16,77 16,76 16,77 -0,24 16,58 16,89 16,75 2.933.107 49.123.453,48 11:18

Hacim şimdilik iyi, endeksden ayrış kap hisseleri işte eşş..oli spek-patron....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sagolasin ortaklar , tekfende biraktim yari portfoyu ama su Dolar kurunda Algyo yu daha ucuz buldugum , degerlemeler dolarla oldugu icin yuksek kar yazma beklentimden dolayi oraya gectim . Bizden Kelepir bi kagit varsa da o bence . Artik Hangisi artarsa digerine gecerim Yari yariya bolduk bakalim . Bu mendebur yonetimden gercekten igrendim bekle bekle
    Toplayın 100bin lotu alayını muhtar edeyim tahtalı köye..... Kapıcı Cafer için perede istemem o beleşe....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Mynete göre(15 dk. geç veriler) Bist-30 daki en düşük hacim Tekfende...endeksi bankalar tutuyor, endeks artı olursa şahsen 17 üstü beklerim. Tabiki bildiğim bişey yok, atıyorum kafadan...

ytd. al-sat öneri asla değildir. Bir delinin hayalleri sadece...

Memlekete bak ya düne kadar bankaların dikilmedik kulak arkası bile kalmamıştı, Bugün endeks tutar hale geldi, hadi yap yatırım yapabilirsen
     Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Mynete göre(15 dk. geç veriler) Bist-30 daki en düşük hacim Tekfende...endeksi bankalar tutuyor, endeks artı olursa şahsen 17 üstü beklerim. Tabiki bildiğim bişey yok, atıyorum kafadan...

ytd. al-sat öneri asla değildir. Bir delinin hayalleri sadece...
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sagolasin ortaklar , tekfende biraktim yari portfoyu ama su Dolar kurunda Algyo yu daha ucuz buldugum , degerlemeler dolarla oldugu icin yuksek kar yazma beklentimden dolayi oraya gectim . Bizden Kelepir bi kagit varsa da o bence . Artik Hangisi artarsa digerine gecerim Yari yariya bolduk bakalim . Bu mendebur yonetimden gercekten igrendim bekle bekle
    Hayırlı olur inşallah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Tekfen bu düşük hacimle giderse aralık ayında 2022 de bist-30 da degişim olacaksa oradan atılacak ilk kagıt olacak. Benim tahminim buna izin verilmeyecek, haber vs. ile yüksek hacim göreceğiz önümüzdeki günlerde....

Sayfa 41/805 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •