Artan

14,30 10 18:10
3,30 10 18:10
280,50 10 18:10
80,90 9.99 18:10
60,55 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 18:10
67,10 -9.99 18:10
95,60 -9.98 18:10
196,70 -9.98 18:10
70,95 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.613.500.616,00 18:10
7.884.174.307,02 18:10
7.429.156.493,15 18:10
6.143.511.960,54 18:10
5.685.884.810,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    ikisininde aday olablmeleri için bırakmaları/istifa etmeleri gerekmiyor mu ?
    Etsin hocam. Ne kalıyor zaten geriye yerel seçime. Ankara 'yı bir AKP li aday yönetsin seçime kadar ne olur? Başkanlık gittikten sonra parti falan kalmaz geriye.

Gundwane hocam punduna getirme işlerinin son İBB seçimlerinde nasıl sonuç verdiği belli. YSK adaylığı kabul ettikten, adam seçim çalışmasına başladıktan sonra o iş biter. Ha koca koca siyasi partiler her ihtimale karşı ilk tura 2 aday gerekirse 3 aday koysunlar onu da düşünsünler artık. Gerekirse seçime 1 hafta kala çekilir diğerleri.

Millet burnundan soluyor, şartlar çok ağır daha da ağırlaşacak. Ayan beyan aday olması gereken 2 kişi belliyken, şu ortamda birde Kılıçdaroğlunun hayallerini gerçekleştirmeye çalışmasın bu millet. Aday Cumhurbaşkanlığına, o da partisinin iktidar olmasına çalışsın.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Etsin hocam. Ne kalıyor zaten geriye yerel seçime. Ankara 'yı bir AKP li aday yönetsin seçime kadar ne olur? Başkanlık gittikten sonra parti falan kalmaz geriye.
    kafamdaki soru şu..
    adamların yediği 20 yılın, hasarını/faturasını ödemeye cidden bu kadar hevesliler mi ?
    siyasi/ekonomik bedeli aman akp ödemesin biz gelip öderiz durumu bana tuhaf geliyor..

kafamdaki soru şu..
    cidden adamların yediği 20 yılın, hasarını/faturasını ödemeye cidden bu kadar hevesliler mi ?
    siyasi/ekonomik bedeli aman akp ödemesin biz gelip öderiz durmu bana tuhaf geliyor..
    Yalniz bunlar ulke ihtiyacinin cok ustunde vergi topluyorlar.

Iki sene icinde cok sey duzeltilebilir diye dusunuyorum.

kafamdaki soru şu..
    adamların yediği 20 yılın, hasarını/faturasını ödemeye cidden bu kadar hevesliler mi ?
    siyasi/ekonomik bedeli aman akp ödemesin biz gelip öderiz durumu bana tuhaf geliyor..
    Hocam bedel dediğiniz şey seçim kaybetmek zaten. Ha muhalefetin ülkeyi yönetmek gibi bir derdi yok ise baştan bilelim hepimiz. 2023 değilde 2028 olsa ödenecek hesap, devralınacak enkaz azalacak mı?

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yalniz bunlar ulke ihtiyacinin cok ustunde vergi topluyorlar.
    Iki sene icinde cok sey duzeltilebilir diye dusunuyorum.
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam bedel dediğiniz şey seçim kaybetmek zaten. Ha muhalefetin ülkeyi yönetmek gibi bir derdi yok ise baştan bilelim hepimiz. 2023 değilde 2028 olsa ödenecek hesap, devralınacak enkaz azalacak mı?
    sadece seçim kaybetmekse olay bence çok ucuz bir bedel...
    seçim diye bol kepçe girecen...
    multi milyar yontucan. mülteci depolama tesisine çevircen..
    dayıcan uzun vade yükümlülüğü
    eyvallah, yedik, s*çtık, kaçtık biz, muhalefet toplasın..

aday tayfada kudüs sendromu filen varsa olur.
    toplasınlar

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Mecburen bu sorumluluğu alacaklar...Bence CHP sandığa sahip çıkarsa chp nin ceketi bile CB lığını kazanır...

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Mecburen bu sorumluluğu alacaklar...Bence CHP sandığa sahip çıkarsa chp nin ceketi bile CB lığını kazanır...
    Siz bu milletin reyiz aşkinı hafife aliyorsunuz...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Siz bu milletin reyiz aşkinı hafife aliyorsunuz...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benim tanıdığım toplum güce ve paraya tapar...AKP nin seçimi kazanamayacağını gören aynı zamanda sofrasında ekmeğin eksildiğini hisseden herkes en koyu CHP liden daha fazla CHP li veya muhalif olduğuna şahit olacaksınız....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •