Sayfa 725/1002 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    rasyonel direnenmeyi bırakın artık
    flama var bak.
    son bayrak düşmeden mola yok..
    Abi o son flama sıkıntı değil. 11.50 olsa pek birşey değilde, eğer bir süre, misal 1 ay+ buralarda, oralarda, başka bir flama-bayrak olayına girerse ben direği 6.90 dan çekerim bu kez acımam. 2018 Ağustosta 4.95 e giden flamayı anlatıp, sonra oluşan 7.20 hedefli bayrağı önüme alıp hadi canım sende deyip tatile gitmiş adamım. Yapmam o hatayı bir daha

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi o son flama sıkıntı değil. 11.50 olsa pek birşey değilde, eğer bir süre, misal 1 ay+ buralarda, oralarda, başka bir flama-bayrak olayına girerse ben direği 6.90 dan çekerim
    akşam sakin sakin,
    sapı tekrar kopntrol et
    üst kanala alıştır gözünü(enflasyonun kalıcı nüfuz etmesi/jeton düşmesi 1-2 ay)
    son flama...
    olursa tabi..

100 indirdi kur düşmedi. Nedeni ne ki? Piyasa 200 indirimi fiyatladı dedilerdi.

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    akşam sakin sakin,
    sapı tekrar kopntrol et
    üst kanala alıştır gözünü(enflasyonun kalıcı nüfuz etmesi/jeton düşmesi 1-2 ay)
    son flama...
    olursa tabi..
    Burası mesafece düzeltemiyorsa, zamanca düzeltmeli...böyle dimdik nereye gidecek...açı çok dik..tahvil hızına korole olmalı..Aralık' ı beklemeli, Aralık ın kaçındaymış müteakip şey, daha çok var yane...bence tabi ytd..

5. sabit 10 altı na 100 10 -10,50 arasına 200 10,5-11,50 arasına taşır diye düşünüyordum. 100 indirdi 100 de aralıkta indiricem demediği kaldı.fiyatlama normal ama seçim yaklaşınca dolar gitmiyor havası oluşacaktır.ytd.

6. Şu iki Gap aynı hareketin Gapları. Asla kapanmayacak gaplar ama hareketinde sonlarına geldiğimiz, siyasi değişimle dövizden uzun bir süre uzak durulması gerektiğini anlatan Gaplar bence. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Kumar tuttuı
    Evet ya. Düşündüğümüz gibi oldu iyi tradedi.

8. Hareketin sonlarına derken büyük resimde yani. Kabaca 10 yıllık bir hareketten bahsediyorum. Daha ne kadar vakti var meçhul ama yılları yok gibi duruyor.

Yine aynı şey olacak. Belli bir süre üst bantta kalacak, yüksek miktarda sermaye girişleri olacak. ( kur olması gerektiğinden çok yukarıda olacağı için küresel durumdan da minimum etkilenecek. Bir nevi önden yüklemeli kur artışı gibi düşünülebilir)

Tabi kilit durum burada siyasi değişim. Ama grafikler (para) sanki bunun hazırlığını yapıyor gibi.

Sayfa 725/1002 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •