Originally Posted by Webster Ustad ozel banka oldugu icin guvenemiyorum Vakifta yuzde 14 le devam edicem Çok garanticisiniz, bileşik olsun bari.
Originally Posted by myfinans Çok garanticisiniz, bileşik olsun bari. Iste ondan emin degilim ustadim Sanirim bilesik faiz Mustafa gelince sorariz o bilir
Originally Posted by Webster Iste ondan emin degilim ustadim Sanirim bilesik faiz Mustafa gelince sorariz o bilir Yaaa bir de bankacı kimyacımız admustafa vardı. Burayı okuyorsa selam olsun, umarım herşey yolundadır onun için.
Originally Posted by myfinans Yaaa bir de bankacı kimyacımız admustafa vardı. Burayı okuyorsa selam olsun, umarım herşey yolundadır onun için. Ustad en son bankadan istifa etmis Otel muduru oldum demisti
Nasilda cikiyor iki gozumun cicegi benzin
Originally Posted by Webster Ustad en son bankadan istifa etmis Otel muduru oldum demisti Doğru eski bankacı, yeni turizmci kimyagerdi. Tekrar selam olsun.
Originally Posted by Webster Nasilda cikiyor iki gozumun cicegi benzin Dolar şelale Nasılda çakıldı meret 11,30'dan şaaakk 10,98
Originally Posted by myfinans Dolar şelale Nasılda çakıldı meret 11,30'dan şaaakk 10,98 10.98 i kirarsa 4.90 da soluklanir sonrasini bilemem
Forum Rules
Yer İmleri