Originally Posted by
asuGaGuGa
Ali Bey fon fiyatlari 17.00-18.00 arasi bir zaman diliminde olusur. Bunun sebebi, fonun icinde yer alan hisse senetlerinin(yurt disi dahil) kapanis fiyati bu araliktan belirlenir, fonun icinde yer alan tahvil fiyatlari ve gr altin fiyatlari 16.30 daki fiyattan belirlenir.
Saat 18.00 gibi fonun kapanis fiyati belirlenmis olur.
Sizin ozelinizde, Carsamba sabah verdiginiz emir Carsamba aksami satis olarak gerceklesti(Carsamba aksami olusan fiyattan satis olur). Satistan elde edilen tutar bugun para piyasasinda degerlendirilir. Ve bugun aksam olusan fiyattan alim yapilir. yarin sabah actiginizda ekrani Carsamba sabah vermis oldugunuz emir dogrultusunda fon dagiliminizi gorebilirsiniz.
Soruyu eksik sormuşum kusura bakmayın..gerçi benim yıllardır gram altın fonum olduğu için, fon deyince aklıma gram altın fonu geliyor...VGA türkiye emeklilikteki fonun ismi(eskiden vakıf emeklilikti)
aslında altın fonları için fon değeri hangi saatte belirleniyor..sorum bu...benim gördüğüm 13:30-14:30 arası bir saat baz alınıyor..ama tam zamanı bilen var mı onu soruyorum?
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri