Sayfa 747/1002 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. üstteki logaritmik
    bu lineer, kanal tavanına dün değdik.
    düzelme gelirse ok.. aşağısı belli
    üste atarsa yukarı kanal da belli

Macit biraz daha dökülse aslında satoshi nakamoto olduğunu itiraf edecek ama utangaç çocuk şimdi biraz çekingenliğini atması gerekiyor.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Hikaye anlatma Maacit, at bir fotoğraf da balık görelim.

3. Bundan sonrasi icin tekniksel olarak konusmak icin cok erken. Olasilik cok. İzlemek lazim. Ama 7,20 sonrasi gibi slow motion olmayacak hareketler. Daha hizli yasayacagiz diye dusunuyorum. Faiz artisi dahi yetmez yavaslatmaya. Kuresel de uygun degil bu kez. Kasada yesilde yok talebi karsilayip sureci uzatacak. Biraz beklemek lazim diye dusunuyorum.

4. Teknik calisacak elbet. Ama hangi senaryo ve ne kadar hizda. Bence gayet hizli olacak hangi senaryo olursa olsun. Panik al-satlardan ve kaldiracli islemlerden uzak durulmali bence.

5. 4 kilo balık satttım kilo 165 den 10.80 den 60 fular daha aldım

Arkadaşlar baremler değişti.Yüzde 2 değişim 20 kademe oynatıyor.Bu da algıyı değiştiriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Herkes düşecek havasına girmiş yarın 75 dolar alacağım 11 den heniz dolar çıkması diyem düşünüyorum 4 katı artmış tüm ürünlere bu arkadan gelecek geçecekyarış atında eşek denen at olur kimse onu yazmaz bu fuçards eşek kimse yüzüne bakmadı almadı ardından baktıracak
    Bu cuma 12 kapatmaz ise daha bu forma tek jelime yazmam nete göre düşeceğine millet inanıyor yönetici kimse okusun cuma akşamı benim üyeliğimi silsin sözüm söz ben cahil adamım ekonomi bil mem anlamam faiz tek hAne yıl donu olmasın fıllar Japonya yeni olur oraya gider ..
    Yahu hocam senin sarayda memur olduğunu bilmesem ; bizim ayyaş yine teknede balık tutmak için ayaz yemiş diyeceğim. Yeterince bu formdaki insanlara yardımcı oldun. Artık , tadında bırak istersen. Yoksa saraydan afaroz edileceksin ! Kendi adıma teşekkür ederim sana.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    olur, makül, ama orta boy flâma yapar.
    bu sanırım beklentiniz..
    son dalgayı 12-13 arasında bitirmek..
    *2018 krizi tepe mesafesi ayrıca..
    Son dalga demeyelim de 2022 içinde 15 düşüncem var. 2023 içinde de 22-25 aralığı.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 747/1002 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •