Sayfa 741/1002 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Para olanda var. Oturduğum binada 2+1 zemin kat 100 metre karelik daire yeni 1 milyon 250 bine satıldı. Hem de bir ay bile beklemedi. Farkındamısın bilmiyorum ama; izmir'de son depremden sonra kentsel dönüşüm kapsamında binalar bir bir yıkılıp yapılıyor. Yalı adeta baştan yapılıyor gibi. Hiç ummadığın insanlarda deli para var. Sermayesi sağlam müteahhit binasını yapar. ve de peynir ekmek gibi satar. Türkiye de emlak hep geçerli yatırımdır.
    İstanbulda aynı, habire yıkıp yapıyorlar,gerçi iyi oluyor depreme hazırlık.

Alıntı Originally Posted by coltrane Yazıyı Oku
    AHI portföyde %18 banka var, kalanı da güzel seçilmiş. Fon yöneticisi değişti mi hep aynı ekip miydi bilginiz var mı?
    Fon yöneticisi 13 ekimde değişti. Gençten bir arkadaş vardı. Simdi daha tecrübeli bir kadın yönetici almışlar

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Para olanda var. Oturduğum binada 2+1 zemin kat 100 metre karelik daire yeni 1 milyon 250 bine satıldı. Hem de bir ay bile beklemedi. Farkındamısın bilmiyorum ama; izmir'de son depremden sonra kentsel dönüşüm kapsamında binalar bir bir yıkılıp yapılıyor. Yalı adeta baştan yapılıyor gibi. Hiç ummadığın insanlarda deli para var. Sermayesi sağlam müteahhit binasını yapar. ve de peynir ekmek gibi satar. Türkiye de emlak hep geçerli yatırımdır.
    Sizin orası iyimiş. Bizim burada yeni biten inşaatta 2+1 80 m2 eve mütahit 3.2 milyon istiyor. Yer Beşiktaş

4. Bugun osd leri sattim nzh yi tutuyorum
    Osd dolar tahvil ve cds den cok etkileniyor nzh bu konuda daha iyi
    Osd ile vedalastik
    Ne yaptim yabanci +doviz+degisken (eıc,fid.ıja)birazda altinfonu aldim
    Krc ye gelirsek cok oynaktir.bigun yukselir ertesi gun duser + - sine bakip
    İyi degilse degistirecen.
    Bu ara tpf ve yfv fena degil
    YTD.
     Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    nzh ve osd bende de var ama onlardan çok krc var, asıl dayağı oradan yiyorum, borçlanma fonunun böyle düşeceği hiç aklıma gelmezdi hisse fon gibi düşüyor hangi akla hizmet aldıysam.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Fon yöneticisi 13 ekimde değişti. Gençten bir arkadaş vardı. Simdi daha tecrübeli bir kadın yönetici almışlar
    Teşekkürler, garandaki durumdan dolayı bir süre bankalar durabilir diye düşündüğümden sonrası için takip edeceğim.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Sizin orası iyimiş. Bizim burada yeni biten inşaatta 2+1 80 m2 eve mütahit 3.2 milyon istiyor. Yer Beşiktaş
    şehir içinde çalışan insan için o fiyata satın almak, orta - uzun vadede , trafikte kaybedilen zaman , uykusuzluk , iyi beslenememe ( zaman faktöründen dolayı ) , arkadaşlarla dım-tıs kopamamak partiliyememek, iyi bir çevre edinip sürekli görüşememek gibi seçkiler karşısında marjinal faydasına değer...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7. Merkez Bankası dolar + %3,09. Dünden daha yüksek.

8. Selam
    Bu orani nasil buluuorsun formulu bi yazsan
    Bugunku 11.019. Dunku 10.688
     Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    Merkez Bankası dolar + %3,09. Dünden daha yüksek.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 741/1002 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •