Sayfa 892/1003 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Viop XXXVI

teminat değişikliğinin margin etkisi salı çağrıları için var..

pzt için bugün geçerli teminatlar kullanılacak
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ptesi teminat artacak. ptesi akşam kapanış uzlaşmasıyla MC olduysak, SALI SAAT 14: 30 a kadar teminat tamamlanmalı..

yanlış mı biliyorum?

3.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Ben P.tesi kapanış ya da Salı öğleden sonra iyi/kötü net bir sinyal (Yukarı/Aşağı) gelir diye düşünüyorum.
    Bir kaçgündür Xleş tahtalarda ufaktan kıpırdanmalar Hacim arttırarak sinyal vermeye başlayınca, kimdi diye düşünüp kullanıcı adını hatırlayamamıştım. Buraya yazmıştım.
    İlk yazan ben olabilirim.

Spot hisse x30 pozlarımı ağırlıklı viop a taşıdım, ve azalttım. Yazdığım hisselerde genel olarak poz. artırdım. Şimdilik çok iyi olmuş gibi duruyor bakalım nasip.

4. Teminatlar alti ustu 200 tl artmiyacakmi U30 icin ? teminat degisikligi gercekten MC ye etki yapiyormu ?
    yani 10kontrat shortu olan insan 2000 tl fazla teminat icin MC mi yiyor ?
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    teminat değişikliğinin margin etkisi salı çağrıları için var..

pzt için bugün geçerli teminatlar kullanılacak
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. bir abimiz şeyin ve faizin gücüyle diz çöktüremezler demiş abi yıllardır cari açık büyümeyi besliyor diye haldır haldır harcamayı zorla mı yaptırdılar cari açıkla büyüyün diye onlar mı dediler şimdi cari açığı kapatıp büyüyecez diye yine onalar mı dediler yav onlar ne derse biz onu mu yapıyoruz sayın abim yapma bele demek bu sözlerin alıcısı var
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Teminatlar alti ustu 200 tl artmiyacakmi U30 icin ? teminat degisikligi gercekten MC ye etki yapiyormu ?
    yani 10kontrat shortu olan insan 2000 tl fazla teminat icin MC mi yiyor ?
    pzt zarar yazsın bir de üstüne kontrat başına 330 tl gelsin.. salı günü işleri daha zor olur o kişinin..kümülatif etkisi yani..

ama düşük kaldıraçla iş yapana bir etkisi fazla olmaz..

1670 den 2000'e artıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    pzt zarar yazsın bir de üstüne kontrat başına 200 tl gelsin.. salı günü işleri daha zor olur o kişinin..kümülatif etkisi yani..

ama düşük kaldıraçla iş yapana bir etkisi fazla olmaz..
    Sn. Discretus,

Bugün bazı özellikle Aralık vade pay kontratlarda çok yüksek hacimler vardı. Oyuncular genel olarak poz azaltıyor olabilirler gibi değerlendirdim.

Bazı pozisyonlar düşündüm / aldım, iyi giderse yazar hava atarım, kötü giderse stop olur hiç bişey olmamış gibi takılırım.

Maksat namımız yürüsün

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İlk yazan ben olabilirim.

Spot hisse x30 pozlarımı ağırlıklı viop a taşıdım, ve azalttım. Yazdığım hisselerde genel olarak poz. artırdım. Şimdilik çok iyi olmuş gibi duruyor bakalım nasip.
    Hemen hemen aynı pencereden bakıyoruz. Bol kazançlar. Kapakçı da beraberiz.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Sayfa 892/1003 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •