Sayfa 430/693 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon
Arama sonucu : 5543 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

  1. Amerikada yatırım yapmak güzeldi ama bana öyle geliyor ki yakında IB UK'da bizi kapı önüne koyar. Midas ta yakında patlar, sonuçta o da TR yerleşik bir tüzel kişi. Benden farkı ne ? İş yatırım, Garanti bunlar nasıl devam edecek işlemlere anlamış değilim.

    İşin ilginci bugün Wahed Invest diye bir Malezya firması "bize gel yiğidim" diye mail attı. Nerden duyduysa artık başımızın sıkıştığını.

  2.  Alıntı Originally Posted by fezalii Yazıyı Oku
    Tam da sp500 etf biriktirmeye başlamıştık ufaktan, kotu oldu,

    Yerli fonlarda sp500 takip eden var midir bildiğiniz? Oralardan devam edelim bir süre madem,
    İş yatırımdan (İş Bankası) S&P fonu alın.

  3. Swissquote'ta da istediğimi bulamazsam bütün parayı çekip... eemm.. eregl'ye sokarım. Belki de sokmam, birden gözüm döndü.

    ytd

  4. #3436
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Gecen sene AFT, YAY ve Ishares karsilastirmasi yapmistim ve koymustum buraya da, ne zamandi cikaramadim.
    Surada yapmisim karsilastirmayi.

    https://www.hisse.net/topluluk/showt...=2366&page=257

  5.  Alıntı Originally Posted by fourier Yazıyı Oku
    Amerikada yatırım yapmak güzeldi ama bana öyle geliyor ki yakında IB UK'da bizi kapı önüne koyar. Midas ta yakında patlar, sonuçta o da TR yerleşik bir tüzel kişi. Benden farkı ne ? İş yatırım, Garanti bunlar nasıl devam edecek işlemlere anlamış değilim.

    İşin ilginci bugün Wahed Invest diye bir Malezya firması "bize gel yiğidim" diye mail attı. Nerden duyduysa artık başımızın sıkıştığını.
    Bana da öyle geliyor. E-posta attım bakalım dönüşü bekliyorum.

  6. #3438
    Aslinda TR'de varliklarimiza el konulmayacagina gevenebilsek Is bankasi veya diger bankalarin yurtdisi yatirim hesaplari üzerinden yatirim yapilabilir. Tamam biraz masrafli ama, hic olmazsa yok yeni hesap ac, hesabim kapatilir mi diye düsüncelerde bulunmaz insan diyecegim de, ya bankalarin yurt disi yatirim hesaplarini da kapatirlarsa sorusu geliyor adamin aklina.
    Malum ülkemizin inmedigi b.k cukuru kalmadi bile diyemiyoruz.

  7. Zaten TC'dne uzakta olsun para diye IKBR'yi seçmiştim.

    Hiç aklıma gelmemişti böyle gri liste bilmemne olup ambargo yiyebileceğimiz.

    ytd

  8. Wahed Invest helal yatırım aracıyız diyor. Toplam portfoyün %1 ini yıllık komisyon olarak alıyor. Alım satımdan komisyon kesmiyor. Aslında fena fikir değil.

    swissquote2.jpg

Sayfa 430/693 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •