Didikleyince daha neler cikar , o yuzden ben beZdim artik . Dava ededekseniz edelim , dosya olusturalim avukat masraflarini bolusuruz. Ben varim o tur hareketlere
Didikleyince daha neler cikar , o yuzden ben beZdim artik . Dava ededekseniz edelim , dosya olusturalim avukat masraflarini bolusuruz. Ben varim o tur hareketlere
https://www.libyaobserver.ly/inbrief...dan-and-turkey
Libya, mali aidatlarının %25'ini Ürdün ve Türkiye'deki sağlık yetkililerine ödeyecek
20 Kasım 2021 - 13:09
Sağlık Bakanlığı, ilgili ülkelerin yeni tedavi sözleşmeleri imzalamayı ve hastanelerine yeni Libyalı hastaları kabul etmeleri halinde Libya'nın mali aidatlarının %20 ila 25'ini Ürdün ve Türkiye'deki sağlık kuruluşlarına ödeyeceğini söyledi.
Yurtdışı Tedavi Borçlarının Gözden Geçirilmesi ve Onaylanması Komitesi, müzakereye hazırlık için doğru muhasebe raporları hazırlamanın, bir veri tabanı sağlamanın ve daha önce alınan önlemleri onaylamanın veya değiştirmenin yanı sıra, hastanelerin konaklaması da dahil olmak üzere denizaşırı tedavi borçlarını gözden geçirir ve inceler. Sağlık Bakanlığı.
Sağlık Bakanlığı, komitenin Libya devletinin borçlarını gözden geçirmek amacıyla geçtiğimiz günlerde Türkiye ve Ürdün'de gerçekleştirdiği toplantıların sonuçları hakkında Sağlık Bakanı Ali Al-Zanati'yi bilgilendirdiğini söyledi.
** çocukları fındık kırmaya pere, saglığa pere verir ama bize pere vermez...![]()
10 senedir batik para , yok say ortak . Patron bile istemio baksana , kurmus duzenini tikir tikir soyuyor milleti . Zamani gelince burayi da katakulle ile alir sana bana koklatmaz
Arkadaşlar belli Tekfen in kurdu olmuşsunuz. Son 1 ayda %24 prim yapmış olması sizi geleceği için umutlandırmıyor mu? Önümüzdeki 4 ayda 24tl olmaz mı?
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yatırımcı öngörülebilirlik ve şeffaflık ister ve bulamayınca haliyle kızar.
TOWERİN VİTRİNİ BOZUK. TEKFENE GELEN İLK KAPICI CAFERİ GÖRÜYOR, ONUN YERİNE FISTIK GİBİ Bİ GÜZEL GELİRSE HİSSE TAVAN TAVAN GİDER.....![]()
Yer İmleri