benimde kafamda benzer bir fikir var...çok fazla dağılmak da istemiyorum artık...sizce mahsuru yoksa...hangi fonları tercih ettiğinizi yazmanız mümkün mü..
Mac,rpd, mjb, gbc fonlarını aldım . Yaklaşık 50 gün oldu sanırım.
hangi tarihte aldığınız hangi fonu satınca yararlanamadınız ? resmi gazette della sportta yayınlanan 23 aralık 2020 ile osbir aralık 2021 ( bu tarih dahil ) arasındaki bazı fönları satınca sitopaj sıfır ... mesela bu alttaki yanık fredi'nin açıklaması ;
Tzl para piyasasi fonunu stopaj sıfır olmadan önce almıştım,ppz ye geçerken karardan sonra sattım ve stopaj ödedim. Karardan sonra sattığım ppzde stopaj ödemedim
Mac,rpd, mjb, gbc fonlarını aldım . Yaklaşık 50 gün oldu sanırım.
Az gbc önceden de vardı. Mac,nnf, tte, idh, gbg, kub az vardı, %85 ppzdeydim. Ppz satıp rpd aldım. Mac %1, gbc %5 di . Diğerlerini sattım. Sonra kademeli rpd satarak 4 fonda dağılım yaptım.
Not: idh zararda diye satmadım,ancak oranı %2 .
Merhaba,
formulasyondan gelenler elbette tefas kaynaklidi
manuel olarak dunku fiyati yazip aradaki fark bakiyorum kendi excel im ile kontrol amacli ama
MANUEL TAKIP te cogunu mkk dan ve manuel kontrol ediyorum aslinda daha yavas ve zevkli oluyor
Takip sizi yoruyor ise icerigi risk durumunuza uygun fon sepetleri fonlarindan alabilirsiniz
Originally Posted by ersunan
Doğrudur mutlaka bu konuda tecrübeli olanlar daha iyi biliyordur, yarından itibaren çeşidi azaltmayı düşünüyorum ama nasıl bir paylaşım yapayım hangi tarafa ağırlık vereyim ona karar veremedim şimdilik.
Tzl para piyasasi fonunu stopaj sıfır olmadan önce almıştım,ppz ye geçerken karardan sonra sattım ve stopaj ödedim. Karardan sonra sattığım ppzde stopaj ödemedim
Yer İmleri