Sayfa 973/1003 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Viop XXXVI

ülkeleri parçalamanın yolarından birisi toplumu bölmek.. bunu çok iyi başardılar..

akape nin tipik taktiği düşman yaratmak ve kamplaştırmak..

şimdi de millette dolar olduğunu zannediyor, herhalde birisi ona "240 milyar dolar parası var halkın, her evde de araba var zaten, fakirlik yok, sıkıntı çeken dolarını bozar aç kalmaz" demiş olmalı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. venezuela moduna geçiyor işte yavaş yavaş... maduroyu da sever zaten; örnek aldıysa demek...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Ülkemizin geçtiği böyle bir dönemi daha önceden tecrübe etmiş birileri var mı? Bu işin sonu ne olacak. Bakıyorum hisselerim kar yazıyor ama alım gücüm azaldığı için borsada ki paylarımı satıp herhangi bir şey alamıyorum. kitlendim kaldım gibi hissediyorum. Ev araba vs fiyatlarının artışına yetişemiyorum. Eskiden böyle bir dönem yaşandı mı?
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

4. 1,20 dolara alacaktı garantiyi hatırladınız mı ?

unutun onu artık 1 dolara alıcak...

5. tahtacı da malının derdine düşmüş işte. değerini korumaya çalışıyor. herkes kendi başına durumu kurtarmaya bakıyor.

halkın 240 milyar doları varsa bu kabaca kişi başı 3000 dolar yapar..

para mı bu??

ki bu paranın çoğu zenginler ve şirketlerin hesabında..

her gün yalanlarda yeni seviyelere geçiyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    ben bu isin mantigini anlayamadim tahvil faiz yukari dolar yukari endeks yukari goruntude herkes kazaniyor zarar eden kim o zaman
    elinde TL tutan... sonuçta biri mal alıyor (hisse veya dolar veya coin vs vs hepsi mal sayılır şu konjonkturde; sırf ev araba filan değil) diğerinin eline TL geçiyor... elinde TL tutan dünden bugüne %3 zararda...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    halkın 240 milyar doları varsa bu kabaca kişi başı 3000 dolar yapar..

para mı bu??

ki bu paranın çoğu zenginler ve şirketlerin hesabında..

her gün yalanlarda yeni seviyelere geçiyorlar..
    Sabah bir haber okudum erasmus ile yurtdisina giden ogrencilere paralari yatmiyormus. Zenginlik boyle birsey oksa gerek.

Sayfa 973/1003 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •