Sayfa 826/1002 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Bende diyorum, kur neden yükseliyor yine. Sebep anlaşıldı.
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Susun reyiz konuşuyor, konuş reyiz

12.31
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

BIST: Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem gören USD/TL, EUR/TL, RUB/TL ve CNH/TL döviz vadeli işlem*sözleşmeleri ile Gram/TL altın vadeli işlem sözleşmelerinde uygulanan*%10 oranındaki üst fiyat limiti oranları bugün için %20'ye çıkarılmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. bu mesaj uyarı mesajıdır.. mesaj falan değildir
    bakın tendhund gibi adamlar sizi ters köşe yapmak için yok o gösterge şişmş o bilmem.ne o bilmem ne olmuş diyecek aklınızı çelmek için buraya üşüşecek ..İNANMAYIN! Bu satırı 10 kezs okuyun dönüp dönüp okuyun -0 sefer
    Fularlarınızı kaptırmayın bosfor gibi kafanızı taşa. vuursunuz gün içi %10 artışında olacağına ilk yazan benim bu gibi artışlara hazır olun ilerdede olacak riskli ürünlere uzak durun tek göstergeniz ayçiçek yağı olsun yatın kalkın onu izleyin tencere tava çanak çömlek fiyatlarınında grafiğine bakın yakında asıl çıkışı borsanın çöküşünü takiben göreceğiz onuda biri çökmesin diye tutuyor 3”4 ince direk üzerinde duruyor oda biri teme attığında o binada çökecek çinde kalanda telef olacak nasıl alınır satılır bilmem o işleri tek adres fular tüm paraları ezip geçecek altında olanda ıpırdaşmasın satıp yerine koyamaz Bu arada hiç bir siyasi partiye inanmayan biriyim hiç oy kullanmadım hepsi aynıdır gelir kalır ve gider ansu çiller Demirel nere de? Demirel şu an ya yazlıkta ya evinde yaşlılığın tadını çıkarıyordur denizin altında hayatım geçti 4 kez sünger avlarken vurgun yedim şu an zoka ile karides ve kalamar yemi ile av yapıyorum fuların gideceği yeri ben bilemiyorum bunu arz ve talep belirleyecek ben 20-22 tahmini yapıyorum yazdığım her krlşmenln arkasındayım. 40 olur 50 olur bilemem zengin olana girer bu rakam bankada 1 milyon parası olana kol gibi girer parası 20.000 fuları olmuş olur onla yatar onla kalkar salla gitsin der dur
    insanoğlu dört olur iyilik edersin küfür eder dönesin dikersin sana duva eder
    Ben sözümlü tutarım 11 den alacağım dedim aldım diğer alım yerlerinde yazdım
    cunta levreği 190 san sattım 11 den fular aldım cuma yanıldım 12 olmadı bugün oldu ipimi çektm sizlere VEDA ETTİM
    Seçime gelelim seçim önemli seçim 23 e kayarsa fular 3 hane olur hepimize kayar ayçiçek yağı 115 yada 120 TL olur seneye olursa fular çok acıtmaz neyse
    Medvik uğrarsa beni ŞUTLASIN hatırlatsın BİRİ

4. 10% daha gitse 13,75 2018 tepe sapması

5. Maacit abi hoş geldin. Ama Demirel öleli 6 sene oldu. Yazlıkta değildir muhtemelen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,136
     Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bu mesaj uyarı mesajıdır.. mesaj falan değildir
    bakın tendhund gibi adamlar sizi ters köşe yapmak için yok o gösterge şişmş o bilmem.ne o bilmem ne olmuş diyecek aklınızı çelmek için buraya üşüşecek ..İNANMAYIN! Bu satırı 10 kezs okuyun dönüp dönüp okuyun -0 sefer
    Fularlarınızı kaptırmayın bosfor gibi kafanızı taşa. vuursunuz gün içi %10 artışında olacağına ilk yazan benim bu gibi artışlara hazır olun ilerdede olacak riskli ürünlere uzak durun tek göstergeniz ayçiçek yağı olsun yatın kalkın onu izleyin tencere tava çanak çömlek fiyatlarınında grafiğine bakın yakında asıl çıkışı borsanın çöküşünü takiben göreceğiz onuda biri çökmesin diye tutuyor 3â€4 ince direk üzerinde duruyor oda biri teme attığında o binada çökecek çinde kalanda telef olacak nasıl alınır satılır bilmem o işleri tek adres fular tüm paraları ezip geçecek altında olanda ıpırdaşmasın satıp yerine koyamaz Bu arada hiç bir siyasi partiye inanmayan biriyim hiç oy kullanmadım hepsi aynıdır gelir kalır ve gider ansu çiller Demirel nere de? Demirel şu an ya yazlıkta ya evinde yaşlılığın tadını çıkarıyordur denizin altında hayatım geçti 4 kez sünger avlarken vurgun yedim şu an zoka ile karides ve kalamar yemi ile av yapıyorum fuların gideceği yeri ben bilemiyorum bunu arz ve talep belirleyecek ben 20-22 tahmini yapıyorum yazdığım her krlşmenln arkasındayım. 40 olur 50 olur bilemem zengin olana girer bu rakam bankada 1 milyon parası olana kol gibi girer parası 20.000 fuları olmuş olur onla yatar onla kalkar salla gitsin der dur
    insanoğlu dört olur iyilik edersin küfür eder dönesin dikersin sana duva eder
    Ben sözümlü tutarım 11 den alacağım dedim aldım diğer alım yerlerinde yazdım
    cunta levreği 190 san sattım 11 den fular aldım cuma yanıldım 12 olmadı bugün oldu ipimi çektm sizlere VEDA ETTİM
    Seçime gelelim seçim önemli seçim 23 e kayarsa fular 3 hane olur hepimize kayar ayçiçek yağı 115 yada 120 TL olur seneye olursa fular çok acıtmaz neyse
    Medvik uğrarsa beni ŞUTLASIN hatırlatsın BİRİ
    Boş ver buraya takılan çoğu kişinin bulguru kuru,sen balık avlamaya devam et,TH önce o marizlendi şimdi dağ evinde kalıyor kafa dinliyor,zaten o işin kurdu,bir yerden darbe yediyse diğer yerden çıkartır.Bende denizciyim profesyonel olarak,hem dalgıcım hem iyi yüzücü,zaten lisanslıyım,50 sene bende balık tuttum en alasından,hem dip,hem üst

7. Way dış mihrak trendhund waay demek bizi ters köşe avlamak için buradasın demek haa.

ytd

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Maacit abi hoş geldin. Ama Demirel öleli 6 sene oldu. Yazlıkta değildir muhtemelen.

Sayfa 826/1002 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •